HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχικός έλεγχος για ανακρίτρια και εισαγγελέα για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος


Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή από ανακρίτρια και εισαγγελέα θα περάσει υπό πειθαρχικό έλεγχο, μετά από εντολή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου.

Η ομολογία Λύτρα και οι πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Έξω από τα δικαστήρια, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε πως ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε πως θα ζητήσει βοήθεια για την πράξη του.

Μεταξύ άλλων είπε ότι, θα αναζητήσει τα αίτια, που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη και ακόμη ό,τι θέλει να θεραπευτεί.

«Ζητάω συγγνώμη από όλους, από τη Σοφία και τις κόρες μου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια. Δεν εχω υπάρξει βίαιος ξανά στο παρελθόν», είπε αρχικά.

«Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες γιατί συνέβη αυτό, δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτο μου. Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσο και πρωτίστως από την Σοφία και τις κόρες μου», συμπλήρωσε.

«Την έκανε μαύρη στο ξύλο στο αυτοκίνητο»

Στην αρχή, ο δικηγόρος αλλά και η σύζυγός του, υποστήριξαν ότι η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες. Ο γιατρός όμως διαπίστωσε ότι τα βαριά της τραύματα προέρχονται από χτυπήματα από ανθρώπινο χέρι. Αφού ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία, ο 52χρονος γνωστός δικηγόρος συνελήφθη.

Έκτοτε, έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις. Οι τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αναφέρουν η 37χρονη ήθελε να τον αφήσει. Το βράδυ του Σαββάτου, το ζευγάρι ήταν στα νότια προάστια, σε εστιατόριο, και επέστρεφε αργά στο σπίτι του. Μέσα στο αυτοκίνητο, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός γιατί η 37χρονη ασχολούνταν με το κινητό της, με τον ποινικολόγο να την κατηγορεί ότι έστελνε «ύποπτα SMS».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια