Υγιεινή επιλογή, έτοιμη σε λίγο χρόνο
Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού, χωρίς κόκαλα
- 1 κ. σ. αποξηραμένο βασιλικό
- 1 ντομάτα, σε λεπτές φέτες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με μία λαδόκολλα.
- Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στο ταψί, πασπαλίστε με βασιλικό, τοποθετήστε από πάνω φέτες ντομάτας, περιχύστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με παρμεζάνα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να είναι αδιαφανής στο κέντρο και η παρμεζάνα να ροδίσει ελαφρά στην κορυφή, περίπου 20 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!