HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να αφοπλίσει τον πατριό του ο 29χρονος


Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη σοκαριστική γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής.

Ο 46χρονος δράστης, ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα, σκότωσε την 60χρονη σύζυγο του, στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, ύστερα από καβγά που ξέσπασε, ενώ τραυμάτισε τον 29χρονο γιο της, όταν ο νεαρός επιχείρησε να μεσολαβήσει και να προστατεύσει την μητέρα του απο τα χέρια του πατριού του.

Η νέα συζυγοκτονία εκτυλίχθηκε το πρωί στο σπίτι της οικογένειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας από πλευράς δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο λόγο ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον 46χρονο Αλβανό να αρπάζει ένα μαχαίρι και να επιφέρει θανάσιμο τραυματισμό στην 60χρονη σύζυγό του.

Κατά την προσπάθεια του γιου της να αφοπλίσει τον πατριό του δέχθηκε και ο ίδιος μαχαιριά με συνέπεια να τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του 29χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο και νοσηλευεται στο Ιπποκράτειο νοσκομείο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια