Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη σοκαριστική γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής.
Ο 46χρονος δράστης, ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα, σκότωσε την 60χρονη σύζυγο του, στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, ύστερα από καβγά που ξέσπασε, ενώ τραυμάτισε τον 29χρονο γιο της, όταν ο νεαρός επιχείρησε να μεσολαβήσει και να προστατεύσει την μητέρα του απο τα χέρια του πατριού του.
Η νέα συζυγοκτονία εκτυλίχθηκε το πρωί στο σπίτι της οικογένειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας από πλευράς δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο λόγο ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον 46χρονο Αλβανό να αρπάζει ένα μαχαίρι και να επιφέρει θανάσιμο τραυματισμό στην 60χρονη σύζυγό του.
Κατά την προσπάθεια του γιου της να αφοπλίσει τον πατριό του δέχθηκε και ο ίδιος μαχαιριά με συνέπεια να τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του 29χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο και νοσηλευεται στο Ιπποκράτειο νοσκομείο Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!