Ανήλικος, αυτοκτόνησε πηδώντας από πύργο στην παραλιακή της Λεμεσού, το βράδυ της Τετάρτης (12/03), θέτοντας στο «πόδι» τις αστυνομικές Αρχές.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν τη σκηνή ενώ αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστών.
Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι η πτώση έγινε από μεγάλο ύψος, με τις Αρχές να διερευνούν επί του παρόντος όλα τα ενδεχόμενα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!