Σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως στο Μενίδι, όπου μια 14χρονη εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα κρατώντας μια σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν ένα νεκρό έμβρυο, τυλιγμένο με εφημερίδα.
Το περιστατικό καταγράφηκε χθες και έχει προκαλέσει ανησυχία στις αρχές.
Η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη αρχικά στο Α.Τ. Ασπροπύργου, όπου διαμένει, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Αχαρνών, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.
Εκεί κατήγγειλε ότι είχε μείνει έγκυος και επιθυμούσε να παντρευτεί τον σύντροφό της, όμως όταν η μητέρα της το έμαθε, αντέδρασε βίαια και την ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα να αποβάλει.
Στο νεκρό έμβρυο θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Η 53χρονη μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η 14χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Παίδων.












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!