Ένα νέο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας παραλήφθηκε και εντάχθηκε στον στόλο καθαριότητας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, ενισχύοντας σημαντικά την καθημερινή προσπάθεια για καλύτερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Χρήστος Κομπατσιάρης δήλωσε:
«Η παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου είναι ένα ακόμη έμπρακτο αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να ενισχύσουμε τον Δήμο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την έγκριση της προμήθειας του οχήματος.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Σάββα Χιονίδη, για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του. Η εμπειρία του από την Αυτοδιοίκηση, η γνώση των πραγματικών αναγκών των Δήμων και η άμεση ανταπόκρισή του συνέβαλαν σημαντικά ώστε ένα τεκμηριωμένο αίτημα του Δήμου μας να γίνει πράξη.
Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματά της και μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίλυσή τους. Για αυτό και η συνεργασία μας με το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Σάββα Χιονίδη είναι ιδιαίτερα σημαντική.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!