Για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθη ξανά ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης, το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου 2026, έπειτα από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του.
Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος. Ο Βασίλης Παϊτέρης είχε συλληφθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου 2025, έπειτα από έλεγχο για οφειλές προς το Δημόσιο.
Η υπόθεσή του συνδέεται με παλαιότερο πρόστιμο για πολεοδομικές παραβάσεις, το οποίο αφορούσε την ανέγερση οικοδομής σε ύψωμα στην Αγία Βαρβάρα, εκτός σχεδίου πόλεως.
Για την υπόθεση εκκρεμούσε πολυετής καταδίκη, ενώ οι οφειλές που σχετίζονταν με το πρόστιμο είχαν αναφερθεί ότι άγγιζαν τις 500.000 ευρώ.
Εδώ και χρόνια, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε διαμάχη με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Στο παρελθόν είχε εκτίσει μέρος της ποινής του προσφέροντας κοινωφελή εργασία στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Ιλίου.
Μετά την προηγούμενη σύλληψή του, ο Παϊτέρης φέρεται να προχώρησε σε ρύθμιση της οφειλής του σε δόσεις. Το συνολικό χρέος προς το Δημόσιο είχε αναφερθεί τότε ότι ανερχόταν σε περίπου 800.000 ευρώ.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!