HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κόλαφος αποκαλύψεων!!! Γ. Κυριακίδης: «Η δημοτική αρχή ξεγέλασε τους δημότες για το πολιτιστικό, και τώρα καλούνται να πληρώσουν το πρόστιμο του 1.800.000 ευρώ!!!»


Σε συνέχεια της προχθεσινής συνέντευξης που δημοσίευσε το Kapa-News του κ. Γιώργου Κυριακίδη για το αιολικό πάρκο στα Πιέρια, σήμερα σας παρουσιάζουμε το 2ο μέρος της.

Ένα κομμάτι ακόμη πιο αποκαλυπτικό και με μεγάλο ενδιαφέρον! Σ’ αυτό το μέρος της συνέντευξης, ο Γιώργος Κυριακίδης αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τους λόγους που το πολυδιαφημισμένο και πολυσυζητημένο και πολλά υποσχόμενο έργο από την σημερινή δημοτική αρχή, δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ θα έπρεπε να είχε παραδοθεί στους πολίτες της Κατερίνης ήδη από τον Μάρτιο του 2016 (δηλ. εφέτος).



Μέσα από αυτή την συνέντευξη, θα μάθουμε όλοι τους πραγματικούς λόγους της καθυστέρησης του έργου, όπως επίσης και τους λόγους της «δικαστικής εμπλοκής» ή «περιπέτειας» που κωλυσιεργεί την κατασκευή του. Τέλος θα μάθουμε ποιος θα πληρώσει το «μάρμαρο» ή τον «λογαριασμό» των προστίμων που προκύπτουν από τις αστοχίες και τις παρατυπίες της δημοτικής αρχής (και όχι μόνο) από την έναρξη κατασκευής του έργου μέχρι σήμερα!!!

Παρακολουθείστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε:




Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια