HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Οι ομορφιές και τα προβλήματα της Μεθώνης Πιερίας μέσα απ' τα μάτια του προέδρου κ. Αντώνη Μπούμπουρα

Στην Μεθώνη Πιερίας βρέθηκε πρόσφατα η κάμερα του Kapa-News και ο συνεργάτης μας δημοσιογράφος Πέτρος Σταθακόπουλος, προκειμένου να συναντήσει τον τοπικό πρόεδρο κ. Αντώνη Μπούμπουρα και μαζί του να γνωρίσει απο κοντά τον τόπο και να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα της Μεθώνης.

Στην συνάντηση αυτή παρούσα ήταν και μια ακόμη συνεργάτιδα δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια της περιοχής του Kapa-News, η κυρία Ισαβέλλα Δέδε. Η κυρία Δέδε, όπως θα δείτε και στο βίντεο της συνέντευξης, συνέβαλλε αρκετά στην συνέντευξη αυτή τονίζοντας και συμπληρώνοντας τα θέματα που ανέδειξε ο πρόεδρος κ. Μπούμπουρας.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν μπορείτε να γνωρίσετε την περιοχή της Μεθώνης Πιερίας, τόσο δια στόματος προέδρου, όσο και απο τα πλάνα που υπάρχουν απο την περιοχή. Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη αυτή δόθηκε στο τέλος περίπου του Σεπτεμβρίου, άρα στο τέλος του καλοκαιριού, κι έτσι εξηγείται η μειωμένη κίνηση τουριστών και κατοίκων στην περιοχή.



Δείτε το βίντεο:











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια