HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο-σοκ για την τραγωδία στην Ανκόνα! Η στιγμή του πανικού από την υποχώρηση της γέφυρας

Θρήνος στην Ιταλία για τους έξι νεκρούς της τραγωδίας σε συναυλία στην Ανκόνα. Τρία κορίτσια, δυο αγόρια και μια μητέρα που συνόδευε την κόρη της στη ντισκοτέκ οι νεκροί. Είχαν πωληθεί περισσότερα εισιτήρια απ’ όσα έπρεπε σύμφωνα με τους καραμπινιέρους.

Η στιγμή της τραγωδίας που βυθίζει στο πένθος την Ιταλία έχει καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video που δημοσιεύουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Είναι η στιγμή που το προστατευτικό μιας μικρής γέφυρας που οδηγούσε σε μια από τις εξόδους της ντισκοτέκ στην Ανκόνα υποχωρεί και όσοι είχαν την ατυχία να βρίσκονται κοντά στην πόρτα πέφτουν στην τάφρο. Ποδοπατήθηκαν απ’ όσους έπεσαν πάνω τους

Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (07.12.2018) στη ντισκοτέκ Lanterna Azzurra για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του “βασιλιά της ραπ” Sfera e Basta. Η εκτίμηση για το τι οδήγησε στην τραγωδία είναι πως κάποιος χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού, προκλήθηκε πανικός και η κατάρρευση της μικρής γέφυρας που οδηγούσε από το μαγαζί σε κοντινό πάρκινγκ με αποτέλεσμα ο κόσμος να ποδοπατηθεί.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια