HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κλείνει το καρέ του ΣΥΡΙΖΑ στον Νταντάμη: Η Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη υποψήφια με τον Γιώργο, μαζί με Γκούνα, Χατζηιωαννίδη και Κωστόπουλο. Μία πανίσχυρη τετράδα που φαίνεται να έχει (;) και την υποστήριξη του Χάρη Τζαμακλή. Ο Γιώργος κλειδώνει τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί του, αλλά δεν θέλει να το λέμε παραέξω


Αυτά είναι…!!! Καλημέρα στους απανταχού φίλους και εχθρούς μας! Τα είδατε τα ωραία τα χθεσινά εεεε; Μετά από πολύμηνη αναμονή, η Αλεξάνδρα η Νταρλαγιάννη επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ξέραμε (ή τουλάχιστον εμείς ξέραμε), ότι θα είναι και αυτή υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Νταντάμη. Για εμάς, καμία έκπληξη… Για εσάς όμως εκεί έξω;;;

Για να δούμε τώρα το whoiswho της κ. Νταρλαγιάννη:  Η Αλεξάνδρα λοιπόν, είναι επώνυμο και δυναμικό μέλος του Σύριζα και έχει ήδη μία θητεία στο δημοτικό συμβούλιο, όταν και εξελέγη με το ψηφοδέλτιο που στήριξε το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη.


Η Αλεξάνδρα είναι μαχήτρια, και θα δώσει τη μάχη της μαζί με τον Γιώργο, ουσιαστικά κλείνοντας την τετράδα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται και ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη στήριξη που έδωσε στον Γιώργο τον Νταντάμη τον Σεπτέμβριο, του έδωσε και μία πολύ ισχυρή τετράδα:

Στη δημοτική ενότητα Κατερίνης:
- Σάκης Γκούνας (μέλος του Σύριζα)
- Κώστας Χατζηιωαννίδης (μέλος του Σύριζα, ο "σκληρός", για τον κύριο αυτόν θα τα πω το απόγευμα)
- Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη (μέλος του Σύριζα)

Στη δημοτική ενότητα Ελαφίνας:
- Γιώργος Κωστόπουλος

Έτσι γίνεται η κλειστή τετράδα, που θα δώσει 3 + 1 σταυρούς, για να τους βγάλει όλους μαζί και να έχει το κόμμα του Σύριζα 4 δημοτικούς συμβούλους στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να συγχαρεί την Αλεξάνδρα στο Facebook ήταν φυσικά και ο Χάρης ο Τζαμακλής, ο βουλευτής του Σύριζα, που είπε τα καλύτερα λόγια για την Αλεξάνδρα. Οι πληροφορίες μας λένε, ότι αυτή η τετράδα θα στηριχθεί με πάθος από τον βουλευτή της κυβέρνησης, αυτόν που επιβεβαίωσε πριν 3 μήνες το Kapa-News όταν είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να δώσει χρίσμα στον Νταντάμη. (τα θυμάμαι και συγχίζομαι πάλι… Άει στο καλό… Περασμένα ξεχασμένα… Σχωρεμένα…)

Έτσι λοιπόν ένα μεγάλο κομάτι του παζλ συμπληρώνεται και η εικόνα γίνεται πιο καθαρή. Ο Γιώργος Νταντάμης έχει πια ολοφάνερα στο πλευρό του σύσσωμο τον ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μαζί του. Αλλά παιδιά προς θεού!!! Δεν θέλει να το λέμε φωναχτά και παραέξω. Θέλει μόνο τις ψήφους των συριζαίων.

Και πάλι, Καλημέρα σας!!!


Γράφει & Υπογράφει


Διαβάστε ακόμη:

Τα νέα ερωτηματικά για τον Σάββα: Τσιουκάνης και Βαϊνάς… Θα καλύψει την Πιπίτσα; Έκπληξη Λιακόπουλου στα Πιέρια - Ανεβαίνει και ο Κουκοδήμος εκεί. Αυτοκόλλητος με τον Σάββα, πάντα κοντά του ο Φώτης ο Δρούγκας, παρά τα όσα διαδίδονται…

Ανάρτηση Μπερεδήμα, αφιερωμένη εξαιρετικά στον Σάββα Χιονίδη...

Η νέα σκληρή επίθεση του γενικού γραμματέα του Δήμου Βαλάντη Θεοδώρου στον Κώστα Κουκοδήμο: "Δεν γνωρίζεις τίποτε, χαμηλές προσδοκίες, ανύπαρκτο πρόγραμμα, κάπως περίεργη συμπεριφορά"







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια