HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ηλίας Παπαγεωργιάδης: "Η προσπάθεια στοχοποίησής μου από τον Γιώργο Νταντάμη και 4 ερωτήσεις για τη σχέση του με τον Σύριζα"

«Πίσω από τον Γιώργο τον Νταντάμη είναι ο Χάρης ο Τζαμακλής και μία ομάδα ανθρώπων από τον Σύριζα» μου είπε ο Σάββας Χιονίδης, πριν ακόμη ανακοινώσει ο Θανάσης Λιακόπουλος ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος. «Ο Νταντάμης είναι ο εκλεκτός του Σύριζα» είχε πει ο Κώστας Κουκοδήμος, ήδη από το καλοκαίρι, πολύ πριν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του. Και οι δύο, καθώς και οι άνθρωποί τους, έχουν επαναλάβει την άποψη αυτή εκατοντάδες φορές.

Οι εξελίξεις τους δικαίωσαν. Οι οργανώσεις μελών του Σύριζα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τζαμακλή, έδωσαν τη στήριξή τους στον Γιώργο, τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο ίδιος ο Χάρης Τζαμακλής δήλωσε με στόμφο στη Λευτεριά στις 29.09.2018 ότι στηρίζει ανοικτά τον Γιώργο Νταντάμη «στηρίζοντάς τον έμπρακτα ως υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης». Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις σειράς υποψηφίων συμβούλων προερχόμενων από το κόμμα του Σύριζα. Όλα καλά, δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Ο λαός κρίνει.

Τον Γιώργο Νταντάμη τον γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Τον θεωρούσα και τον θεωρώ φιλο μου. Έχω την εντύπωση πως αρκετές φορές πριν πολλά χρόνια «έβαλα πλάτη» για αυτόν. Για αυτό και με ξένισε η χθεσινή του προσωπική επίθεση, με ταυτόχρονη προσπάθεια στοχοποίησης του προσώπου μου από μέρους του. Δεν τον πειράζει να μιλάει για αυτόν και τον Σύριζα ο Χιονίδης; Δεν τον ενοχλεί να το λέει ο Κουκοδήμος; Μόνο ο υποφαινόμενος αποτελεί πρόβλημα για αυτόν; Γιατί άραγε αυτή η επιλεκτική ενόχληση; Έχει σχέση με το γεγονός πως ο Γιώργος αποφεύγει να πει ο,τιδήποτε για τους δύο συνυποψηφίους του και επιτίθεται μόνο στον Θανάση Λιακόπουλο;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε προσωπική αντιδικία με τον Γιώργο, τον οποίο σεβόμουν, σέβομαι και θα σέβομαι και μετά τις εκλογές. Απλά μιας και μου επιτέθηκε προσωπικά την Τρίτη στη Δίον Τηλεόραση, θεωρώντας πως αδίκως αναφέρω πως ο συνδυασμός του στηρίζεται από τον Σύριζα, θα του απευθύνω τέσσερα δημόσια ερωτήματα και περιμένω τις ξεκάθαρες απαντήσεις του:

1. «Συνεδρίασαν τη Δευτέρα 24.09.2018 το βράδυ οι Οργανώσεις Μελών του Σύριζα και αποφάσισαν σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό, για τη στάση του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Κατερίνης». Το λέει ο κ. Χάρης Τζαμακλής στις 29.09.2018. Λέει αλήθεια ή ψέματα;
2. Ο συνδυασμός του Γιώργου Νταντάμη είναι ο μόνος δημοτικός συνδυσμός στην Κατερίνη που (συμπτωματικά) έχει 4 επώνυμα στελέχη του Σύριζα σε αυτόν; Ναι ή όχι; Υπάρχει άλλος και δεν το πήραμε χαμπάρι;
3. Βεβαίως και έχει κάθε δικαίωμα ο Γιώργος Νταντάμης να αποκαλεί τον συνδυασμό του πολυσυλλεκτικό, όπως άλλωστε είναι και οι συνδυασμοί του Λιακόπουλου, του Κουκοδήμου και του Χιονίδη. Αυτοί όμως δεν έχουν στήριξη από τον Σύριζα. Αν ο Γιώργος δεν θέλει τη στήριξη του Σύριζα, γιατί δεν δηλώνει δημόσια ότι δεν τη θέλει και την επιστρέψει πίσω στο κόμμα αυτό;
4. Η εφημερίδα Αυγή είναι γνωστή ως ένα μέσο που εκφράζει τη στενή κομματική γραμμή του Σύριζα. Στις 02.01.2019 ανακοίνωσε δεκάδες χρίσματα και στηρίξεις του Σύριζα σε όλη την Ελλάδ και σε αυτά υπήρχε μέσα και ο Γιώργος Νταντάμης στην Κατερίνη. Γιατί μπερδεύτηκαν τόσο πολύ οι άνθρωποι της Αυγής και μίλησαν για στήριξη σε Νταντάμη και όχι πχ σε Χιονίδη; (Θυμίζω πως η απάντηση του Γιώργου ήταν «είμαι ανεξάρτητος», δεν είπε «κάνατε λάθος, δεν υπάρχει στήριξη στο πρόσωπό μου»).

Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο με το ήθος του Γιώργου Νταντάμη να με στοχοποιήσει προσωπικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Θεωρώ ότι ήταν μία κακιά στιγμή και δεν μένω σε αυτή. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε άλλωστε. Μπορούμε να διαφωνούμε πολιτισμένα και με επιχειρήματα. Σε λιγότερο από 4 μήνες οι εκλογές θα έχουν τελειώσει και όλοι οι συνδυασμοί θα βρεθούν μπροστά στην επόμενη ημέρα, αυτή της υλοποίησης των έργων που έχουν ανάγκη οι δημότες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια