HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακόμη μια ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την Kapa News!!! Ο βουλευτής Πιερίας κ. Χ. Τζαμακλής παραδέχεται δημόσια πλέον, και ευθέως την ανάμιξη του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές, και την στήριξη του κόμματος σε Νταντάμη και Φαρμάκη! (βίντεο)

Γι’ ακόμη μια φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τα γεγονότα και οι εξελίξεις στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών που διανύουμε, επιβεβαιώνουν περίτρανα την Kapa News σ’ αυτά που γράφει καθημερινά.

Ο λόγος είναι για την χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάρης Τζαμακλής στην απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης με τίτλο «Με την Εύη», και την οικοδεσπότη δημοσιογράφο κ. Εύη Μιχωλού.

Αφού μίλησε για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, για την συμφωνία των Πρεσπών, η κουβέντα κατέληξε στις τοπικές δημοτικές εκλογές. Εκεί λοιπόν, μετά από πίεση της πολύ καλής δημοσιογράφου κ. Μιχωλού, ο κ. Τζαμακλής παραδέχθηκε ευθέως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει (όχι έχει δώσει χρίσμα) σε δύο από τους τρεις δήμους της Πιερίας, συγκεκριμένους υποψηφίους. Μάλιστα, μετά από ένα ρεσιτάλ λογοπαιγνίου με αρκετό χιούμορ μεταξύ των 2 (δημοσιογράφου και βουλευτού) ο κ. βουλευτής ανέφερε ευθέως και ευθαρσώς τα ονόματα των υποψηφίων δημάρων. Δηλαδή του κ. Γιώργου Νταντάμη στον Δήμο Κατερίνης και του κ. Στέργιου Φαρμάκη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Δείτε το παρακάτω 7λεπτο βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτού:




Διαβάστε ακόμη:

Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση κ. Βουλευτά! Τζαμακλής και ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν και επίσημα πια τον κ. Γιώργο Νταντάμη για τον Δήμο Κατερίνης

Αφήστε μας, ρε παιδιά, να κάνουμε Χριστούγεννα! Ρε φίλε Χάρη Τζαμακλή, ντε και καλά έπρεπε παραμονές Χριστουγέννων να κάνεις κλειστή σύσκεψη στο σπίτι σου για να οργανώσεις τη στήριξη του Γιώργου Νταντάμη; Γιατί επιμένεις να τον στηρίζεις; Αφού σου είπε ο άνθρωπος, δεν θέλει τον Σύριζα (ή μήπως τον θέλει και σου ζήτησε να οργανωθείς;)

Προσωπική επίθεση και από τον Βαλάντη Θεοδώρου στον Γιώργο Νταντάμη: "Για το θέμα της Μακεδονίας, ταυτίζεται με τους βουλευτές του Σύριζα ή με τους δημότες της Κατερίνης; Αν κληθεί να λάβει σαν μελλοντικός δήμαρχος μια απόφαση για αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα ποια θα είναι η απόφαση του; Πρόκεται για άχρωμο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό"

ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ! Το ανακοίνωσε σήμερα η Αυγή! Αρνήθηκε να του δώσει χρίσμα το ΚΙΝΑΛ = ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος μόνο του Σύριζα! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Kapa News! Σε δύσκολη θέση οι δεξιοί και οι πασοκογενείς του ψηφοδελτίου Νταντάμη, μετά το χρίσμα του Σύριζα. Τι γνώμη θα έχουν για το όνομα της Μακεδονίας και τις Πρέσπες;

Κλείνει το καρέ του ΣΥΡΙΖΑ στον Νταντάμη: Η Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη υποψήφια με τον Γιώργο, μαζί με Γκούνα, Χατζηιωαννίδη και Κωστόπουλο. Μία πανίσχυρη τετράδα που φαίνεται να έχει (;) και την υποστήριξη του Χάρη Τζαμακλή. Ο Γιώργος κλειδώνει τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί του, αλλά δεν θέλει να το λέμε παραέξω




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια