HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προσωπική επίθεση και από τον Βαλάντη Θεοδώρου στον Γιώργο Νταντάμη: "Για το θέμα της Μακεδονίας, ταυτίζεται με τους βουλευτές του Σύριζα ή με τους δημότες της Κατερίνης; Αν κληθεί να λάβει σαν μελλοντικός δήμαρχος μια απόφαση για αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα ποια θα είναι η απόφαση του; Πρόκεται για άχρωμο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό"


Καλησπέρα λεβέντες μου! Δεν θ’ αλλάξω θέμα συζήτησης ούτε τώρα, αφού το θέμα της Μακεδονίας είναι ότι πιο καυτό και επίκαιρο υπάρχει, και φυσικά είναι ένα εθνικό θέματ τεράστιας σημασίας…

Με το θέμα της Μακεδονίας λοιπόν να κλυδωνίζει όλη τη χώρα, είναι λογικό το ζήτημα να αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης και στην Πιερία. Για αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι εκτός από τον Θόδωρο Παυλίδη και προσωπικά τον Σάββα Χιονίδη που επιτέθηκαν ουσιαστικά στον Γιώργο τον Νταντάμη, σειρά είχε και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, ο Βαλάντης ο Θεοδώρου.

Ο Βαλάντης σε άλλη μία του ανάρτηση που ήδη συζητιέται, έθεσε το θέμα για τον Νταντάμη πιο... πρακτικά. Ρωτάει ευθέως αν θα ταυτιστεί με τους βουλευτές του Σύριζα (και ειδικά με τον φίλο του τον Χάρη τον Τζαμακλή προσθέτω εγώ, που τον στηρίζει και ανοικτά) και κάνει κάτι που έχει τη σημασία του: Ζητάει από τον Γιώργο ευθείες και ξεκάθαρες απαντήσεις, όπως του ζήτησε και ο Σάββας.

Λέτε αυτή να είναι η νέα γραμμή του Σάββα απέναντι στον Γιώργο τον Νταντάμη; Να τον αντιμετωπίσει με προσέγγιση του στυλ "άσε τα μισόλογα και τις θεωρίες, πες στην πράξη τι πιστεύεις"; Θυμίζω ότι τη Δευτέρα είπε...

"Και γενικότερα η λογική που ακούσαμε χθες σε κάτι νεότευκτους η οποία λέει πως "ξέρεις, να υπάρχει ηρεμία, Έλληνες εναντίον Ελλήνων", προσέξτε... βαρύγδουπα... Ποιοι Έλληνες εναντίον Ελλήνων; Ποιος Έλληνας εναντίον Ελλήνων; Πες μας ξεκάθαρα "αυτή είναι η γραμμή και τη στηρίζουμε" δεν είναι κακό. Εμείς λέμε στην ειρήνη, ναι στη συμφιλίωση. Ναι στην ειρήνη, ναι στη συμφιλίωση, ναι δημοκρατικά..."

"...εμείς στηρίζουμε μία άποψη και έχουμε το θάρρος να τα λέμε με το όνομα... όχι "και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ". Όχι "και από εδώ και από εκεί και ειρήνη υμίν". Ποιος ειρηνοποιός τώρα και ειρήνη υμίν; Είμαστε ή με τη μία περίπτωση, ή στην άλλη. Ξεκάθαρες θέσεις. Καθαρές σκέψεις, καθαρές κουβέντες, καθαρές αποφάσεις, καθαρές. Γιατί έτσι γίνεται η πολιτική. Ούτε με κωλοτούμπες, ούτε με μισόλογα, ούτε με υπεκφυγές".

Θα απαντήσει άραγε ο Γιώργος σε όλα αυτά; Ή και αυτή τη φορά θα το αποφύγει;

Παρακάτω η ανάρτηση του Βαλάντη:



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος

Διαβάστε ακόμη:

Προσωπική επίθεση του Πόλυ Παπαγεωργίου στον Θόδωρο Παυλίδη μετά τα υπονοούμενα Παυλίδη για τη διφορούμενη δήλωση Νταντάμη. Μπορεί ο Πόλυς να είναι δεξιός και να κατεβαίνει με ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από τον Σύριζα, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να κουνάει το δάκτυλο στον Παυλίδη, για τη δικιά του πολιτική τοποθέτηση. Με Σουρή απάντησε ο Θόδωρος...









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια