HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σκληρή επίθεση Θόδωρου Παυλίδη προς Γιώργο Νταντάμη με αφορμή το Μακεδονικό και την "ενδιαφέρουσα" ανάρτηση του Γιώργου. "Τελικά συμφωνείς με τις Πρέσπες ή όχι; Εμείς στο ΠΑΣΟΚ αποφασίσαμε. Εσείς;" Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Κεραηλίδης, με ακόμη πιο σκληρά υπονοούμενα. Στο πλευρό του Γιώργου η Χριστίνα Σιδηροπούλου, ο Συριζαίος Γιώργος Κυτίδης και άλλοι.


Καλημέρα στην παρέα! Οι θερμοκρασίες χειμωνιάτικες, ο καιρός κρύος, αλλά ανεβαίνουν οι τόνοι των εκλογών παιδιά μέρα με την ημέρα... Τα μάθατε εεε;;; Ε πως να μην τα μάθετε αφού βούιξε ο τόπος… Όχι…Δεν μιλάω για το συλλαλητήριο μιλάω γι’ αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής. Τι έγινε; Ακούστε!

Το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος ο Νταντάμης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, προέβη σε μία δήλωση τουλάχιστον "ενδιαφέρουσα".

Έγραψε ο Γιώργος για το συλλαλητήριο και την επέμβαση της αστυνομίας με τα χημικά: "Έλληνες εναντίον Ελλήνων στο όνομα της Μακεδονίας! Μαύρισε η Δημοκρατία μας. Μαύρισε η ψυχή μας!"


Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν ακόμη γιατί το έκανε αυτό... γιατί δεν πήρε καθαρή θέση υπέρ ή κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Πως να το κάνει όμως; Έχει σχηματίσει ψηφοδέλτιο με τη στήριξη του Σύριζα ενώ ταυτόχρονα έχει και δεξιούς, καθώς και άλλα πρόσωπα του πατριωτικού χώρου.

Δύσκολο να στεναχωρήσει κάποιους. Ελάτε λίγο στην θέση του… Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά ξέρετε… Οι ισορροπίες εννοώ…

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 140-150 σχόλια το πρώτο 2ωρο κιόλας. Όμως σε πρώτη ανάγνωση ξεχώρισε η προσωπική αναφορά του Θόδωρου Παυλίδη στο πρόσωπο του Γιώργου. Ο δημοτικός σύμβουλος του Σάββα Χιονίδη και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρώτησε ευθέως τον Γιώργο Νταντάμη: "Τελικά συμφωνείς ή όχι με την συμφωνία των Πρεσπών Γιώργο μου? γιατί εμείς στο ΠΑΣΟΚ αποφασίσαμε Όχι στη συμφωνία. Εσείς..???"


Τι εννοεί εδώ ο Θόδωρος όταν λέει "εσείς"; Εγώ καταλαβαίνω πως εννοείς "εσείς στον Σύριζα".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Κεραηλίδης, φίλος με τον Θόδωρο και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης: "Πολλά ΜΠΡΑΒΟ Θόδωρε. Στην ζωή υπάρχουν «Έλληνες» και Έλληνες; "


Τι να εννοεί άραγε ο Τάκης; Σκληρό το κείμενο...

Ο Γιώργος ο Νταντάμης ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει. Αντ' αυτού ανέλαβε η Χριστίνα Σιδηροπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί του, η οποία προσπάθησε με τις γνώσεις πολιτικής επικοινωνίας που έχει από την Πάντειο να προστατέψει τον αρχηγό. Φαίνεται όμως πως μάλλον εξαγρίωσε τον κόσμο ακόμη περισσότερο. Με τη Μακεδονία μας να χάνεται εντός των ημερών μάλλον η πλειοψηφία των πολιτών δεν αντέχει άλλο τα "ξύλινα" λόγια και τα ευχολόγια.

Ακόμη να σημειώσουμε πως έσπευσαν προς υπεράσπιση του Γιώργου ο Συριζαίος Γιώργος Κυτίδης και άλλοι.

Θα απαντήσει άραγε κάποια στιγμή ο Γιώργος στον Θόδωρο; Για να δούμε…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: Αποκηρύσσει το ΚΙΝΑΛ και το παλιό ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Νταντάμης; Ενώ βγάζει φώτο με συριζαίους και δεξιούς, αρνήθηκε να βγάλει φώτο με το ΚινΑλ! + η άρνηση Κιναλ σε Νταντάμη και Παυλίδη

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην Πιερία, ο Γιάννης ο Αμοιρίδης, τι λέει για το θέμα της Μακεδονίας και τον Δημαρ-ίτη Θεοχαρόπουλου που θα ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών;

Έκανε συμφωνία με Κουκοδήμο η Σοφία Μαυρίδου; Ανιχνεύει το τοποίο ο Σάββας για το θέμα Μπιτόπουλου, ο Λιακόπουλος μετράει "ένας ο Καρυπίδης, δύο ο Μπιτόπουλος" και δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Χαμογελάει πλατιά ο Κώστας, στα Πιέρια ο Στέφανος

Διόρθωση: Ο Μιχάλης ο Μπατάλας ΔΕΝ συνεχίζει να είναι αυτός που κάνει κουμάντο σε όλο το Μπαταλέϊκο.

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια