HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η "ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ"

Μία από τις αθλιότερες "κομπίνες" των εξουσιαστικών Συστημάτων είναι,προφανώς,η κάθε κουβέντα,περί της "χαμένης ψήφού",ήπια ή πιεστική,αναλόγως με τα "πρόβατα",στα οποία απευθύνεται!

Οι πολυσυλλεκτικές παρατάξεις (κόμματα εξουσίας) στην κεντρική σκηνή και οι καισαρικοί σχηματισμοί,εργολαβίες και εισπρακτικοί Μηχανισμοί,σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης,στις πάντα κατ` ευφημισμόν δημοκρατίες, χαρακτηρίζουν "χαμένη ψήφο" κάθε απόπειρα του κατά τα άλλα "ελεύθερου και ανεπηρέαστου" πολίτη να αντιδράσει στο "κεφαλοκλείδωμα"!

Κάθε προσπάθεια ο πολιτικά υγιής πολίτης και ο έχων καθαρή άποψη,καθώς και έντονη την επιθυμία να αντιτάσσεται στο κατά περίπτωση σάπιο και το στημένο,στην κάλπη καταγγέλεται ή λοιδορείται,ως "χαμένη ψήφος"!

Αυτή,όμως,η "χαμένη ψήφος" είναι,καταληκτικά,η μόνη που μπορεί να αποφέρει καίριο χτύπημα στο κάθε "Σύστημα Εξουσίας"!

Η "χαμένη ψήφος" είναι πάντα μια σημαντική γροθιά στο υπογάστριο της κάθε πολιτικής συμμορίας που φτωχοποιεί και εκμεταλλεύεται,απροκάλυπτα,πλέον,τις κοινωνίες των ανθρώπων!

Να είσαι,λοιπόν,υπέρμαχος της "χαμένης ψήφου",να την επιλέγεις πάντα,ως τον αμυντικό σου μηχανισμό,στους πονηρούς καιρούς,όταν επέρχονται οι πολιτικοί απατεώνες,για να σου κατακλέψουν τα πάντα σου...την ελπίδα,την περιουσία σου,την πατρίδα σου την ίδια!

Η "χαμένη ψήφος",λοιπόν,είναι η το εναπομείναν όπλο σου!

Είναι η μοναδική ευκαιρία σου να παραμείνεις με "τα μάτια ανοιχτά",να βλέπεις ακόμη μέσα στο σκοτάδι που σου επιβάλλουν οι επιτήδειοι,για να σε ληστεύουν ευκολότερα!

Είναι η Αξιοπρέπεια,που οφείλεις στην ελεύθερη και ποιοτική Ψυχή σου!

Είναι η πλέον αξιόμαχη παρακαταθήκη στα παιδιά σου,που τώρα τα ξενητεύουν για να ελαχιστοποιήσουν την όποια Αντίσταση στους επόμενους καιρούς!

Μία δραστική Συνείδηση σου απομένει...οι άθλιοι την ονομάζουν πάντα "χαμένη Ψήφος"!

Κράτησέ την και στήριξε με αυτήν τους"έξω από το μαντρί" πεισματάρηδες!

(Ετσι θα περισσέψουν οι Λίγοι και έτσι θα γιγαντώσουν οι Μικροί! Οι Λίγοι και οι Μικροί που πάντα ομορφαίνουν και αξιώνουν τον άνθρωπο ως Πολίτη!Οι Λίγοι και οι Μικροί που εμπνεύστηκαν και έχτισαν τον κόσμο...που τον ύμνησαν και δεν τον εξαθλίωσαν ποτέ!)

* Κράτα και αξιοποίησε,επιτέλους,την "χαμένη ψήφο" σου!

Μην την καταντάς "λογική"...μην την χαρίζεις γονατιστός στους αμετανόητους Δυνάστες σου!

Βγες από το "μαντρί"...οι αδηφάγοι Λύκοι είναι εκεί μέσα...εκεί μέσα "ζουν και βασιλεύουν" σε βάρος σου!

Η "χαμένη ψήφος" σου-μόνον αυτή-θα βρεί την χαμένη Αξιοπρέπειά σου και μόνον αυτή θα σε επαναφέρει στο πραγματικό σου Δικαίωμα,να παλεύεις για όσα ονειρεύεσαι και αξίζεις!

Τέλος στην αποπλάνηση,που καταλήγει στην διαχρονική πλάνη σου!
Χαμένη ψήφος και ψήφος της ντροπής σου είναι μόνον εκείνη που λιγουρεύεται πάλι από εσένα το Σύστημα Εξουσίας!

Ξύπνα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια