HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Όχι" λέει ομόφωνα ο επιχειρηματικός κόσμος της Κατερίνης στο εμπορικό κέντρο!!! (βίντεο-ρεπορτάζ)


Θεωρώντας ότι τον πρώτο (και κυριότερο) λόγο έχουν οι δημότες της Κατερίνης, και ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες της πόλης, αφού την δική τους καθημερινότητα και την δική τους ζωή πρόκειται ν' αλλάξει η έλευση ενός εμπορικού κέντρου στην Πιερία, το Kapa-News αποφάσισε να κάνει το παρακάτω ρεπορτάζ και να παρουσιάσει την άποψη τους στο θέμα.

Στο ρεπορτάζ αυτό, πολύτιμη ήταν η βοήθεια του συναδέλφου Γιώργου Οικονομίδη απο το PieriaTV και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Χωρίς περισσότερα λόγια και περιγραφές, δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε:


Βέβαια το θέμα δεν κλείνει εδώ. Το σίγουρο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι...

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...


 Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-
#emporikokentrokaterinis

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Κύριε Σταθακόπουλε , διαφωνώ κάθετα για το εμπορικό κέντρο.Θα ήθελα να γίνει και μακάρι να γίνει μια τέτοια εγκατάσταση στη περιοχή του Βαρικού για πολλούς λόγους .Ο βασικός είναι για να αναπτυχθεί επιτέλους και αυτή η περιοχή της Πιερίας ισάξια με πολλές άλλες του νομού μας . Το θεωρώ υπέροχο που επιτέλους αρχίζουν να υπάρχουν τέτοιου είδους επενδύσεις παρά την κρίση της εποχής μας.Το αν πετύχει ή όχι αυτό δεν το ξέρει κανείς μας. Εγώ ελπίζω στα καλύτερα για όλους μας. Όσο αφορά το ρεπορτάζ σας , δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που γράφετε. Μου βγάζει κάποιο είδος κλάψας κακομοιριάς με παρακάλια και σίγουρα δεν σας καίγεται η γούνα σας για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κατερίνης αν χάσουν πελατεία ,που δεν θα χάσουν, αλλά εγώ πιστεύω πως σας ενδιαφέρει περισσότερο αν χάσετε εσείς τις διαφημίσεις που σας δίνουν για το σάιτ σας οι όποιοι επαγγελματίες σας συντηρούν όπως συμβαίνει με όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Και καλά κάνετε . Όλοι για το προσωπικό μας συμφέρον δουλεύουν παντού. Όλοι έτσι δουλεύουν άλλωστε. Ακόμα και η αντιπολίτευση του δήμου Δίου Ολύμπου που ανέδειξε το θέμα στα ξαφνικά, έγινε χρησιμοποιώντας σαν λαγό το συγκεκριμένο θέμα , λες και δεν είχαν ιδέα . Αλλά όλοι ξέραμε, πολλοί μάθαμε χρόνια τώρα το τι παιχνίδια παίζονται για πολλά .Κανείς δεν είναι χαζός . Εσείς συνεχίστε τη δουλειά σας όπως ξέρετε και μπορείτε . Σας εύχομαι καλό κουράγιο και καλό αγώνα σε ότι προσπαθείτε να καταφέρετε . Να είστε καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του ή το σθένος να υπογράψει την άποψή του (όποια και αν είναι αυτή) δεν αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς μαζί του. Αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία.

      Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση αποφάσισα να κάνω μια εξαίρεση, γιατί δεν θέλω να δώσω κανένα δικαίωμα και κανένα περιθώριο σε "ανθρωπάκια" να αμφισβητούν την δουλειά μου, για την οποία μέχρι στιγμής είμαι περήφανος.

      Και για να μην κουράζεστε διαβάζοντας μακρόσυρτα κείμενα, δείτε το βίντεο που σας ετοίμασα στο άρθρο που βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://www.kapa-news.gr/2016/11/blog-post_78.html

      Διαγραφή
  2. "Tό KAPA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του"... Μου άρεσε κύριε Σταθακόπουλε η αντικειμενική δημοσιογραφία που κάνετε . Σας έστειλα κάποιο κείμενο .Φυσικά δεν το δημοσιεύσατε , γιατί ?? Ποιόν έβρισα ή ποιον συκοφάντησα με τα λεγόμενα μου για να μην το προβάλετε στη σελίδα σας ?? Γιατί , επειδή είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεται εσείς ?? Το ότι σε όλο το βίντεο που αναφέρεστε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ , κάνει μπαμ πως υποκινείτε με τις ερωτοαπαντήσεις σας τον περισσότερο κόσμο που ρωτάτε ?? Πού ήταν το μεμπτό ?? Δηλαδή εγώ το είδα και οι υπόλοιποι που διάβασαν ή είδαν το ρεπορτάζ σας είναι χαζοί τυφλοί και κουφοί ?? Είπα πως καλό θα είναι να αναβαθμιστεί και η περιοχή του Βαρικού ισάξια όπως αξίζει σε όλους του δήμους της Πιερίας ..Για μένα θα είναι τέλειο όπως και για όλους τους λογικούς συμπολίτες μας ..Είπα εσείς όπως και πολλοί που εργάζονται στην έντυπη και ιντερνετική δημοσιογραφία ,πως ένα είδος συντήρησης της δουλειάς σας είναι από διαφημίσεις καταστημάτων και πολλών άλλων επαγγελμάτων βάζοντας διαφημίσεις στις σελίδες σας ..Λάθος είμαι σε αυτό? Δεν νομίζω ..Το ξέρουν και οι πέτρες . Και φυσικά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος γραφής σας ..Δεν θα χάσετε πελάτες αν γίνει το εμπορικό κέντρο, που θα γίνει όποιος και να διαμαρτυρηθεί ..Είναι τελειωμένη κατάσταση ..Ίσα ίσα , θα κερδίσετε παραπάνω πελάτες αν κάνετε σωστά τη δουλειά σας ..Αλλά όχι ..Τα ήδη κεκτημένα είναι πιο σίγουρα ..Οκ , το δέχομαι αυτό .. Απτην άλλη σχολίασα πως στο καλό θυμήθηκε στα ξαφνικά η αντιπολίτευση του Δήμου Δίου Ολύμπου να παρουσιάσει το θέμα τώρα ενώ ήξερε τι παιζόταν μήνες πριν.. Αυτό το ξέρω γιατί είδα τις αποφάσεις όλες της κατασκευής του εμπορικού κέντρου που βγήκαν στη δημοσιότητα ..Είπα πως το χρησιμοποίησαν σαν λαγό για να ξεχαστεί η υπόθεση μαζαρς και των απερχόμενων αιρετών που αποχώρησαν απτον συνδιασμό του Δημάρχου.. Σας πλήγωσα σε κάτι που το είπα αυτό ή σας κάικε η γούνα σας για την αντιπολίτευση του συγκεκριμένου Δήμου?? Και γιατί φωνάζει τώρα στα ξαφνικά η αντιπολίτευση τους ?? Για να φανούν καλοί στον εμπορικό κόσμο της περιοχής πως και καλά τους υποστηρίζουν ?? Μη τρελαθούμε τώρα ..Ψήφους ψάχνουν ..Προσωπικό κέρδος έχουν και απολύτως τίποτα άλλο .Τα δήθεν δεν πιάνουν στους περισσότερους πια ..Μόνο η αλήθεια η ντομπροσίνη και το φιλότιμο ..τα άλλα ας τα ξεχάσουν όλοι τους ..Πάντως χάρηκα για τη γνωριμία μας .Να είστε καλά και σας εύχομαι τα καλύτερα ..Μην κάνετε τα ίδια λάθη αν θέλετε να παραμείνετε στο επάγγελμα, συμβουλή από μένα με σεβασμό στο πρόσωπο σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του ή το σθένος να υπογράψει την άποψή του (όποια και αν είναι αυτή) δεν αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς μαζί του. Αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία.

      Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση αποφάσισα να κάνω μια εξαίρεση, γιατί δεν θέλω να δώσω κανένα δικαίωμα και κανένα περιθώριο σε "ανθρωπάκια" να αμφισβητούν την δουλειά μου, για την οποία μέχρι στιγμής είμαι περήφανος.

      Και για να μην κουράζεστε διαβάζοντας μακρόσυρτα κείμενα, δείτε το βίντεο που σας ετοίμασα στο άρθρο που βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://www.kapa-news.gr/2016/11/blog-post_78.html

      Διαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!