HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Να μια καλή ιδέα για ν' αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λακκούβας σ' αυτή την πόλη... (βίντεο)


Το έκαναν στο Μεξικό και πέτυχε! Γιατί όχι και εδώ;

Νομίζετε λοιπόν κυρίες και κύριοι ότι η λακκούβες στους δρόμους της πόλης είναι αποκλειστικό προνόμιο δικό μας; Εεε λοιπόν σας έχω νέα! Το πρόβλημα υπάρχει σε όλο τον πλανήτη! Απο την πιο υποανάπτυκτη πόλη έως την πιο σύγχρονη.

Στο Μεξικό όμως, μια παρέα φίλων έκανε κάτι πολύ πρωτότυπο, διασκεδαστικό και παράλληλα έστειλε το μήνυμα όχι μόνο στις αρχές της πόλης, αλλά σε όλο τον πλανήτη, αφού το βίντεο που δημοσίευσε έγινε viral στο Facebook και έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο κοινοποιήσεις.

Τι διαφορετικό έκανε λοιπόν αυτή η παρέα; Ξεκίνησε να φυτεύει λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά όπου έβρισκε αρκετά βαθειά λακκούβα στους δρόμους της πόλης. Απο τις αντιδράσεις των οδηγών και των πεζών που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο , όχι μόνο το αποδέχθηκαν, το αγκάλιασαν και το διασκέδασαν, αλλά σεβάστηκαν και κάθε λουλούδι ή φυτό που είχε φυτευτεί ακόμη και στη μέση του δρόμου. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.


Τώρα λοιπόν που είδατε τι έκανα εκεί αυτοί οι νεαροί θέλω να σας ρωτήσω:

Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να το ξεκινήσουμε κι εμείς οι πολίτες αυτής της πόλης και να το διαδώσουμε ώστε να φτάσει το μήνυμα σε όλη τη χώρα και επιτέλους ν' αρχίσουν να ενεργοποιούνται κάποιοι καρεκλοκένταυροι και να ξεκινήσουν να κάμουν σωστά της δουλειά τους; Λέω...Μήπως;;;;;


Γράφει ο Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια