HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αποχώρηση Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1 ξάφνιασε σχεδόν τους πάντες. Ο «mr. Ράδιο Αρβύλα» με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την παραίτηση του από το κανάλι, αδειάζοντας συγχρόνως το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος; Θεώρησε ότι ο ΑΝΤ1 δεν το στήριξε στη σεναριολογία που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό και τον θέλει υπεύθυνο για το «πάγωμα» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα, στο πρόγραμμα του σταθμού.

Με τον πρώτο υπήρξαν κολλητοί φίλοι (ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την τριάδα Γιάννης Λάτσιος – Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου;), όμως, οι φήμες ήθελαν τη φιλία τους να έχει λήξει άδοξα και τον Κανάκη να έχει «συμμετοχή» στο γεγονός ότι ο Αρναούτογλου δεν έχει -ακόμα- εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Η κάμερα, λοιπόν, του Happy Day βρήκε τον Αρναούτογλου και τον ρώτησε για την ξαφνική αποχώρηση του Κανάκη.

«Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 25 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας» ξεκαθάρισε στην κάμερα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια