HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γράμμα μαθήτριας Δημοτικού στον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλη Λαγδάρη: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!»

Ένα ασυνήθιστο και συγχρόνως τρυφερό περιστατικό συνέβη στο Δημαρχείο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού αυτές τις ημέρες, και ειδικά στον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Λαγδάρη.

Συγκεκριμένα πριν μερικές ημέρες ο Δήμαρχος έλαβε έναν φάκελο που περιλάμβανε μια ζωγραφισμένη εικόνα και ένα ευχαριστήριο γράμμα από μια μαθήτρια ενός Δημοτικού σχολείου του Δήμου του.

Η έκπληξη του Δημάρχου όπως καταλαβαίνετε ήταν μεγάλη, αφού η μαθήτρια αυτή δεν του ήταν εντελώς άγνωστη. Η μικρή μαθήτρια είχε επικοινωνήσει ξανά μαζί του μέσω γράμματος, τον περασμένο Απρίλιο ζητώντας του τότε να αποκαταστήσει γρήγορα την παιδική χαρά στην γειτονιά της.

Δείτε το 1ο γράμμα της μικρής μαθήτριας:

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι εκείνο τον καιρό είχε ξεκινήσει από τον Δήμο μια σειρά εργασιών για την συντήρηση και αποκατάσταση των παιδικών χαρών στην περιοχή, που εντασσόταν σε μια χρηματοδότηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ενέργειας & κλιματικής αλλαγής, ύψους 253.417 ευρώ. Μέσα λοιπόν απ’ αυτή την χρηματοδότηση έγινε και η παιδική χαρά της μικρής μαθήτριας (και πλέον φίλης του Δημάρχου).

Δείγμα της σημερινής κατάστασης των παιδικών χαρών στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού:





Πρόσφατα λοιπόν η συγκεκριμένη μαθήτρια επανήλθε με νέο γράμμα στον Δήμαρχο, αυτή την φορά ευχαριστώντας τον όχι μόνο γι’ αυτήν, αλλά και εκ μέρους όλων των παιδιών του σχολείου της. Μάλιστα για να ενισχύσει το ευχαριστώ της, ζωγράφισε μόνη της και μια εικόνα την οποία συμπεριέλαβε στον φάκελο του γράμματος της.

Δείτε το τελευταίο γράμμα της μαθήτριας:

Είναι φυσικό ν’ αναρωτηθεί κάποιος μετά από αυτό το περιστατικό, το πως αλήθεια νοιώθει ένας άνθρωπος, και μάλιστα στην θέση αυτή του Δημάρχου όπως ο κ. Βαγγέλης Λαγδάρης;




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια