HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Είναι αλήθεια ότι ο Κώστας ο Κουκοδήμος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του στις 09 Φεβρουαρίου; Είναι αλήθεια ότι άνθρωποι δικοί του από την Αθήνα έχουν πάρει και αντιγράφουν το πρόγραμμα Δημάρχων από τα Τρίκαλα και άλλες πόλεις και θα το παρουσιάσουν ως δικό του; Θα πει κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ο Κώστας για την Ολυμπιάδα;


Καλησπέρα στην καλή μου την παρέα. Καλησπέρα σας κύριε Δημήτρη και κύριε Νίκο που μου μιλήσατε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία! Καλησπέρα κυρία Θάλεια! Καλησπέρα φίλε Μάκη!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Να είστε καλά…!!!

Ξέρετε, πολλοί μου παραπονιούνται πως έχω ξεχάσει τον Κώστα τον Κουκοδήμο, τον μοναδικό βουλευτή της ΝΔ στην Πιερία και υποψήφιο Δήμαρχο στην Κατερίνη. Κάνετε τεράστιο λάθος! Ο Κώστας (που είναι και φίλος μου), δεν ξεχνιέται, και πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ στην Πιερία! Ο Κώστας είναι ένας και μοναδικός!!!Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζω να μαθαίνω πολλά για τον Κώστα και κάποια από αυτά θα τα δείτε προσεχώς.

Να δώσω όμως έμφαση σε κάτι σημαντικό: Αν ισχύουν οι πληροφορίες μου, στις 9 Φεβρουαρίου λέγεται ότι ο Κώστας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του, σε κλειστό μάλλον κύκλο. Αν θα κάνει επίσημη δημόσια παρουσίαση, ακόμη δεν άκουσα κάτι. Θα περιμένω όμως με ανυπομονησία κάτι τέτοιο.

Τι θα πει όμως εκεί; Δεν ξέρω παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω. Προσωπικά νομίζω πως εκτός από το πρόγραμμα του Ζησιμόπουλου (θυμάστε το θέμα; https://www.kapa-news.gr/2018/11/blog-post_222.html ) και το πρόγραμμα που μπορεί να ετοιμάσει ο Βαγγέλαρος ο Κήπου, δεν έχει κάτι άλλο ο Κώστας. Για αυτό και δίνω βάση στις πληροφορίες ότι έχει πάρει ανθρώπους στην Αθήνα που αντιγράφουν με προσοχή το πρόγραμμα του Δημάρχου των Τρικάλων, αλλά και άλλων υποψηφίων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αν είναι σωστές αυτές οι πληροφορίες δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω είναι πως το περιμένω το πρόγραμμα με αγωνία και προσμονή, να το τρίψω στη μούρη όλων αυτών που λένε πως ο Κώστας δεν έχει πρόγραμμα για τη διοίκηση του Δήμου και πως το μόνο του πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα δωρεών και χορηγιών που υλοποιεί κάθε εβδομάδα (όπως δείχνουν οι ανακοινώσεις στα ΜΜΕ).

Για να δούμε... θα πει κάτι ο Κώστας για την Ολυμπιάδα του Κορινού; Ή όσα λέει ο φίλος μου ο Γιάννης ο Διαμαντίδης θα μείνουν για άλλη μία φορά στην αφάνεια;


Γράφει & Υπογράφει


Διαβάστε ακόμη:
Ανώνυμα κείμενα υπέρ του Νίκου Μακρίδη. Ο Γ.Χ. είναι μαζί του. Άραγε τι λέει ο Θ.Β., ο Ν.Μ. και ο Σ.Χ.;

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΟΝ – Η πρώτη ανάγνωση και τα πρώτα συμπεράσματα – Οι εκπλήξεις!!!

Με τον Ηλία Παπανικολάου (ναι, τον γιο του Νίκου) να κατεβαίνει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, δημιουργείται η εύλογη απορία: Με ποιον θα είναι ο Γιώργος ο Νταντάμης στην περιφέρεια; Με Τζιτζικώστα; Με τον υποψήφιο του Σύριζα; Με τον υποψήφιο του Κινάλ; Θα στηρίξει τον Κώστα τον Μανιάτη;

Τι σημαίνει ο Κλεισθένης για τους υποψήφιους συμβούλους; Ποιοι έχουν πλεονέκτημα και ποιοι είναι χλωμοί στα 4 μεγάλα ψηφοδέλτια; Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Σκληρή επίθεση Γιάννη Φοροζίδη προς Αστέριο Καστόρη, βουλευτή Σύριζα. "Ρωτήστε τον σε ποια σπίτια επιτίθετο το 81"...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια