HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πλήρης επιβεβαίωση του Kapa News! Σφραγίστηκε και επίσημα η συνεργασία Σάββα Χιονίδη - Έφης Μπάσδρα! Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε πριν 40 μέρες, ο Θόδωρος Σιαμάγκας θα είναι υποψήφιος με τον Σάββα Χιονίδη! Τώρα σταμάτησε την κριτική του για τον Σάββα και τα βρίσκει όλα καλά! Έχει ελπίδες εκλογής; Πλήγμα για Κουκοδήμο. Πως θα απαντήσει;


Καλημέρα σε οοοολη την παρέα! Τι μου κάνετε; Πως είστε; Να σας πω εγώ τα δικά μου, χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα. Γιατί αυτό το site πρώτο σας αποκάλυψε πριν 40 μέρες, ο πρώην επικριτής του Σάββα Χιονίδη, ο Θόδωρος ο Σιαμάγκας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του.

Τώρα πια ο Θόδωρος δεν έχει να πει άσχημο λόγο για τον Σάββα και ενώ στο παρελθόν αθροίζονταν στις δυνάμεις του Κώστα του Κουκοδήμου. Τώρα θα είναι υποψήφιος με το απέναντι στρατόπεδο. Τι άλλαξε;

Να σας πω εγώ τι άλλαξε. Ο Θόδωρος είναι ένα από τα πρώτα ονόματα δίπλα στην Έφη τη Μπάσδρα. Ίσως και το Νο.1 πιο κοντινό της πρόσωπο. Κατεβαίνει με τον Σάββα, σφραγίζοντας τη συμφωνία της Έφης για στήριξη του Σάββα από αυτή στις δημοτικές, με αντάλλαγμα τη στήριξη του Σάββα προς την Έφη για τις βουλευτικές.

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η συμφωνία. Και ο Σάββας κλείνει ένα μέτωπο και φέρνει κοντά του τον αξιόλογο Θόδωρο, που έχει μεγάλη δυναμική. Και η Έφη κλειδώνει τη στήριξη από όλο το ψηφοδέλτιο του Σάββα για τις βουλευτικές εκλογές.

Έχει ελπίδες εκλογής όμως ο Θόδωρος; Θα σας πω με το χέρι στην καρδιά. Όπως έχουμε εξηγήσει, 5 - 6 θα βγάλει ο Σάββας στην Κατερίνη. Αν ο Θόδωρος εκλεγεί, σημαίνει πως κατέρρευσαν όλοι οι παλιοί του σύμβουλοι. Το σίγουρο είναι πως θα την πλησιάσει την εκλογή, έχοντας πίσω του και όλον τον μηχανισμό της Έφης.

Άραγε πως θα απαντήσει ο Κώστας ο Κουκοδήμος στο πλήγμα αυτό;


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ένα μάθημα πολιτικής από τον Ηλία Παπανικολάου από το παρελθόν (18-10-2013)… για το πολιτικό μέλλον της χώρας… ότι «Οι πραγματικοί αγώνες τώρα αρχίζουν»

Ο Νίκος ο Μακρίδης υλοποιεί τις εντολές του image maker (;) και ξεκινά τα βίντεο προς τον λαό του. Μπράβο τον μάγκα τον Χιονίδη που έκανε τον Νίκο λέει "πέσαμε έξω". Νίκος πριν 4 χρόνια για τον κλόουν: "Απευθείας ανάθεση του Δήμου χωρίς διαγωνισμό". (Νίκο αν ξαναπέσεις έξω, τι θα γίνει;)

Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στον Δήμο Κατερίνης από τον Ευγένιο Παπαδόπουλο και την ομάδα του. Έγιναν 7 οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης!

Μπάσιμο Συμεωνίδη στον Άγιο Δημήτριο με τις ευλογίες Κουκοδήμου. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουν λίγο να ανησυχούν η Νόπη, ο Νίκος και οι 15 - 20 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα που περιμένουν τον σταυρό του Αγίου Δημητρίου; Μήπως, λέω;

Καλώς μου τον, καλώς μου τον! Ο Χρήστος ο Γιαννούλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης το 2014 που εξαφανίστηκε λίγο μετά τις εκλογές, εμφανίστηκε και πάλι! Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης! Θα κατέβει κανονικά μαζί του ο Κώστας ο Μανιάτης; Χαίρονται οι Συριζαίοι της Πιερίας με την επιλογή του; Τι λέει ο Γιώργος ο Κυριακίδης; Πώς θα διαχειριστεί ο Χρήστος την κατάρρευση του Σύριζα λόγω των Πρεσπών;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια