Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

2019. Η χρονιά του Λευτέρη Μωυσιάδη. Το πολύ σε 8 μήνες θα είναι είτε στη Βουλή, είτε στον δήμο Αθηναίων, είτε μεγάλη κυβερνητική θέση. Όποιος δεν το κατάλαβε ακόμη, κορόιδο πιάνεται...


Καλησπέρα στην παρέα!!! Τι θα κάνω εγώ με σας μπορείτε να μου πείτε; Γράφω, μου την λέτε, δεν γράφω, πάλι μου τη λέτε. Τι θέλετε πια; Αλήθεια δεν σας καταλαβαίνω!!! Σας το είπα ξεκάθαρα το πρωί. Από Δευτέρα θα σας πω, τι πιστεύω εγώ ότι θα κάνουν αν δεν εκλεγούν δήμαρχοι οι Γερολιόλιος, Δημόπουλος, Λιακόπουλος, Κουκοδήμος, Νταντάμης, Χιονίδης. Γιατί αρχίσατε να στήνετε σενάρια με το μυαλό σας; Αφήστε πρώτα να διαβάσετε το άρθρο και μετά μου την λέτε… Όχι από τώρα… Έλεος δηλαδή!!! Τέλος πάντων. Πάμε τώρα στα σημερινά μας.

Αν θυμάστε, πριν λίγες μέρες έγραψα για τα βουλευτικά μας και προκάλεσα πολλές θύελλες από ότι έμαθα. Ξέρω, ξέρω, ενοχλεί η πληροφόρηση και το ρεπορτάζ. Ξέρω επίσης ότι είναι καλύτερο για κάποιους να λένε ψέματα στα αυτί... 

Από εκείνο το κείμενο έλειπε ένα πρόσωπο και αρκετοί είναι αυτοί που με ρώτησαν γιατί. Ναι, έλειψε ο Λευτέρης ο Μωυσιάδης από το κείμενο, γιατί ήθελα να ασχοληθώ προσωπικά μαζί του. Ο Λευτέρης είναι καλός μου φίλος και επιθυμώ το καλύτερο για εκείνον! Νομίζω λοιπόν πως φέτος θα είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στην Πιερία και ίσως όχι μόνον.

Ας το πιάσουμε όμως από την αρχή το έργο. Ο Λευτέρης εδώ και 20 χρόνια έχει θέση και ρόλο στα τοπικά δρώμενα. Γεγονός αυτό. Παράλληλα, από τότε περίπου άρχισε να κτίζει τις σχέσεις του με την οικογένεια Μητσοτάκη στην Αθήνα και ειδικά με τη Ντόρα τη Μπακογιάννη, της οποίας θεωρείται άνθρωπος της ΑΠΟΛΥΤΟΥ εμπιστοσύνης. Και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Δικτυώθηκε, μπήκε σε πολλές καλές παρέες, έκανε άπειρους φίλους στα κέντρα εξουσίας, "παίζει σφαλιάρες" με αυτούς που αύριο θα μας κυβερνήσουν.

Έτσι σήμερα ο Λευτέρης το έχει... τρίπορτο. Καλά κάνει και μαγκιά του λέω εγώ. Δεν λαμβάνω καν υπόψη την αυτονόητη στενή του σχέση με τον Σάββα τον Χιονίδη, που είναι κοντά του πολλά χρόνια.

Πρώτη πόρτα: Βουλή

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Λευτέρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Δεν ξέρω να σας πω αν μπορεί να εκλεγεί, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε το βράδυ των εκλογών. Ξέρω πάντως πως έχει δουλέψει πολύ και πως αν είναι υποψήφιος, θα έχει τον δεύτερο (ή τον πρώτο) σταυρό του Σάββα. Ο πρώτος είναι δοσμένος και κλειδωμένος στην Έφη τη Μπάσδρα, κάτι που έφερε κοντά τελικά και τον Σάββα με τον φίλο μου τον Ηλία τον Χρυσικό. Ο Λευτέρης έχει κτίσει επαφές σε όλον τον νομό και παίζει γερή μπάλα για το θέμα.

Δεύτερη πόρτα: Δήμος Αθηναίων

Ο Κώστας ο Μπακογιάννης θα κάνει περίπατο στην Αθήνα και λογικά θα πάρει τις εκλογές αρκετά άνετα. Ο Λευτέρης φαίνεται πως είναι στους 3 - 4 πιο στενούς του συνεργάτες και δεν θα απέκλεια να τον δούμε σε μεγάλη θέση στον Δήμο, ή έστω εξωτερικό συνεργάτη. Ο Κώστας φαίνεται πως τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Τρίτη πόρτα: Μεγάλη κρατική θέση

Ακόμη και αν στραβώσουν τα δύο παραπάνω (χλωμό να χάσει ο Μπακογιάννης, αλλά λέμε τώρα...) θεωρείται σίγουρο πως ο Λευτέρης θα αξιοποιηθεί σε μεγάλη κρατική θέση από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Γενικός γραμματέας υπουργείου; Πρόεδρος κάποιας ΔΕΚΟ; Δεν ξέρω... Πάντως σίγουρα θα είναι μέσα στο παιχνίδι, και μάλιστα ως ισχυρός «παίκτης».

Για όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη, συνιστώ να παρακολουθούμε με προσοχή τις κινήσεις του Λευτέρη. Φέτος φαίνεται πως θα είναι η χρονιά του! Προχώρα Λευτέρη!!!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Τα συμπεράσματα από τις εκλογές συνέδρων του ΚινΑλ. Ο ρόλος της μονοσταυρίας. Η επιδοκιμασία της επιλογής Παγούρα να πάει στον Λιακόπουλο. Η δύναμη της Μαρίας Μίχου. Η αποδοκιμασία της επιλογής Νταντάμη να κρατήσει τη στήριξη του Σύριζα. Που ήταν οι... Aμοιριδικοί;

Αποκλειστικό: Κτύπημα Κουκοδήμου εις βάρος Χιονίδη! Με τον Κώστα η Ευγενία η Τσιαμπέρα, εκλεγμένη τοπική σύμβουλος Κατερίνης! Η ξαδέρφη του Νίκου δίνει ώθηση στο τοπικό του Κώστα, δυσκολεύει τον δρόμο της Τίνας;

Θέλουμε Δήμαρχο για 6 μήνες / 4 χρόνια; Ή για ολόκληρη την τετραετία;

Με Γερολιόλιο ο μπαρμπα Γιάννης ο Κουρινιώτης. Φουντώνουν οι φήμες για συνεργασία του με τον Κουκοδήμο. Εγκαταλείπει την ουδετερότητα και τάσσεται ανοικτά με τον Κώστα; Τιμωρεί Χιονίδη για τη στήριξη που έδωσε πέρσι στον Μπρουσκέλλη; Πώς θα αντιδράσει ο Δημόπουλος;

Ο Σύριζα κοστίζει στον Νταντάμη ακριβά. Μεταξύ Σύριζα και Ηλία Φωτιάδη, ο Γιώργος διάλεξε Σύριζα. Ο Ηλίας ήταν να κατέβει με τον Νταντάμη, αλλά όταν είδε να πλακώνουν οι Συριζαίοι, ΕΦΥΓΕ και διάλεξε τον Κουκοδήμο από τον Χιονίδη

Χρήστος Γιαννούλης! Ο... φέρελπις περιφερειάρχης μας βγήκε... ανορθόγραφος! 30 χρόνια δημοσιογράφος, διευθυντής στην ΕΡΤ3, υποψήφιος δήμαρχος και τώρα υποψήφιος περιφερειάρχης... και κάνει σοβαρά ορθογραφικά λάθη. Πάντως το "φασισταριό" το είπε σωστά...

Όσοι προσπαθούν να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες στην πλάτης της Σοφίας, εκμεταλλευόμενοι την επιτυχημένη διοίκηση της όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γελασμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.