HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μετά την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και των υποψηφίων του Α. Τζιτζικώστα δημιουργούνται απορίες στους ψηφοφόρους για τις περιφερειακές εκλογές στην Πιερία. Τυχαίες συμπτώσεις ή κάτι άλλο;


Την Τετάρτη που μας πέρασε είδαμε την επίσημη εκδήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μέσα στην οποία ανακοίνωσε τον συνδυασμό του, το νέο λογότυπο, αλλά και τους 100 πρώτους περιφερειακούς σύμβουλους του.

Ο ντόρος που έγινε ήταν μεγάλος, και σε όλη της Κεντρική Μακεδονία. Εμάς όμως μας ενδιαφέρει η Πιερία. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Για την αντιπεριφέρεια Πιερίας ανακοινώθηκαν 6 υποψήφιοι με πιθανότητα προσθήκης ενός ή δύο υποψηφίων ακόμη. Για να δούμε ποιοι ανακοινώθηκαν λοιπόν. Τρεις παλιοί και νυν εκλεγμένοι, Μαυρίδου, Τζόβας και Αγγέλου, και τρεις νέοι Παπανικολάου, Κοκαβίδης και Μαλλιάρα. Σωστά;

Σημειώστε ότι σ’ αυτές τις εκλογές επιλέγουμε ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ τον (ή την) υποψήφιο της αρεσκείας μας, και έχουμε δικαίωμα δύο (2) σταυρών, άρα και δύο επιλογών. Για να δούμε τώρα ολόκληρη την εικόνα.


Σοφία Μαυρίδου (πρώτη σειρά και πάντα δίπλα στον Τζιτζικώστα, και σίγουρα η επόμενη αντιπεριφερειάρχης Πιερίας) και Απόστολος Τζόβας μαζί με Άρη Αγγέλου είναι σε όλους μας γνωστοί από την προηγούμενη θητεία τους. Ο καθένας τους, απ’ τη δική του θέση ευθύνης, έχει ήδη γράψει την ιστορία του μέχρι τώρα. Για να δούμε όμως τους καινούριους που έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον.


Ηλίας Παπανικολάου

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος φοιτητής της Νομικής, με σίγουρα ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον, γόνος της γνωστής οικογένειας του κ. Νίκου Παπανικολάου. Ο… «μικρός» όπως τον αποκαλούν πολλοί, είναι ένα παιδί μορφωμένο, πειθαρχημένο, με ηγετικά χαρακτηρίστηκα, ενεργό στην κοινωνία και κυρίως στις ηλικίες κοντά στη δική του, με εξαιρετικό πολιτικό λόγο και με αρκετές (για την ηλικία του) δράσεις. Η ενασχόλησή του με την Αντιπεριφέρειας θα του δώσει (εκτός από κύρος) και πολλές γνώσεις και εμπειρία που θα την χρειαστεί στο λαμπρό πολιτικό μέλλον που τον περιμένει.

Γιώργος Κοκαβίδης

Ο Γιώργος είναι γνωστός στην κοινωνία της Κατερίνης αλλά και της Πιερίας κατ’ αρχάς για την πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά. Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος εν ενεργεία. Πριν από ένα χρόνο διετέλεσε και πρόεδρος του Πιερικού. Έχει δημιουργήσει και την ποδοσφαιρική ομάδα των «Διόσκουρων» για την οποία εργάζεται πολλά χρόνια. Αγαπητό μέλος της κοινωνίας μας, αλλά και της κοινότητας των Ποντίων εκ Ρωσίας στην Κατερίνη και όχι μόνο. Ποτέ δεν αρνήθηκε την βοήθειά του σε όσους του την ζήτησαν. Προβλέπεται να τα πάει περίφημα στις εκλογές αυτές.

Μαρία Μαλλιάρα

Μια εξαιρετική επιστήμων, (γιατρός) Διδάκτωρ του Α.Π.Θ. και διευθύντρια νεφρολόγος του Γ.Ν. Κατερίνης, με μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Αγαπητή στην τοπική κοινωνία λόγω της προσφοράς της σε ιατρικά κυρίως θέματα σε συμπολίτες της. Αυτή είναι η επαγγελματική και κοινωνική της εικόνα στην Πιερία.

Η κ. Μαλλιάρα, έχει πολιτικές φιλοδοξίες, και κυρίως την ενδιαφέρει, απ’ ότι ακούγεται και απ΄ ότι διαδίδει και εκείνη, η βουλή. Η πολιτική που διάλεξε στον προεκλογικό της αγώνα φέτος είναι επιθετική, και κυρίως έναντι συνυποψηφίων της. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν αυτό τελικά θα της βγει σε καλό ή όχι. Μένει να το δούμε στη συνέχεια.


Παρακολουθώντας όμως τις δημόσιες εμφανίσεις της και την επικοινωνιακή της πολιτική, μας δημιουργήθηκαν δύο ερωτήματα:

Α) Όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ούτε πριν, αλλά ούτε μετά την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και των υποψηφίων της «Αλληλεγγύης» που έγινε την περασμένη Τετάρτη επίσημα. Τυχαίο; Δεν γνωρίζουμε. Ενώ στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες (πρόσφατες) φωτογραφίες της κ. Μαλλιάρα με απλούς πολίτες να χαμογελούν δίπλα της, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Περίεργο… Πολύ περίεργο…

Β) Τα διαφημιστικά της φυλλάδια και κάρτες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, έχουν ακόμη τα παλιά λογότυπα της παράταξης του Τζιτζικώστα. Ίσως θα έπρεπε να την ενημερώσει κάποιος ότι άλλαξαν τα λογότυπα και το σύνθημα του συνδυασμού που ανήκει φέτος.

Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους σ’ αυτές τις εκλογές…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:


Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Σοφία Μαυρίδου: « Στόχος μας η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Πιερίας»

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια