HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξανα ανακατεύεται η τράπουλα στη Νότια Πιερία – Ο Δημόπουλος πάει για «ματ» - «Κλείδωσε» την Βροντού και ετοιμάζει «βόμβα» - Ν’ ανησυχεί ο Γερολιόλιος; Ο Κιαφας αντεπιτίθεται δυνατά.

Καλησπέρα στην παρέα. Σάββατο σήμερα, Κυριακή αύριο και καθαρή Δευτέρα μεθαύριο, είπα κι εγώ λίγο να ηρεμήσω και να χαλαρώσω, αλλά μ’ αφήνετε; Δε μ’ αφήνετε… Το παιχνίδι φαίνεται να σκληραίνει και οι βόμβες να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Τι να κάνω κι εγώ; Είπα να ξαναπιάσω το πληκτρολόγιο στα χέρια. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ας ρίξουμε μια ματιά του τι έγινε στη Νότια Πιερία και στον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Εκεί που λέγαμε ότι ο Δημόπουλος δεν ακούγεται, ότι κατέθεσε τα όπλα και ότι τέλος πάντων είναι πολύ δύσκολα γι΄ αυτόν, τσουουουπ, να ‘σου μας παρουσιάζει 2 υποψηφιότητες και μας βούλωσε τα στόματα.

Κατ’ αρχάς διαβάζω προχθές (7 Μαρτίου) ότι ο πρόεδρος του ΣΠΕΚΟ Βροντούς Γιώργος Νάτσιος θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του δημάρχου Κώστα Δημόπουλου που σε όλη την θητεία του στάθηκε δίπλα στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, στήριξε την ύπαιθρο, έλυσε προβλήματα ετών και έχει πρόταση και όραμα για το μέλλον. Λέω: «Ωωωωπ… Αυτός δεν είχε ανακοινώσει στις 15 Οκτωβρίου υποψηφιότητα με τον υποψήφιο δήμαρχο Σάκη Καλαϊτζή;» Ψάχνω και βλέπω πως ναι, έτσι έγινε. Και εκεί αρχίζουν μέσα στο μυαλό μου να πέφτουν τα ερωτήματα βροχή!!!

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι πισωγύρισμα ήταν αυτό; Τι σημαίνει; Άλλαξε ξαφνικά γνώμη ο κ. Νάτσιος ή μήπως η «κουρτίνα» κρύβει κι άλλες εξελίξεις; Ρε μπας και ο φίλος μου ο Σάκης ο Καλαϊτζής αποσύρεται από υποψήφιος δήμαρχος; Γνώριζα βέβαια ότι δεχόταν πολλές πιέσεις σχεδόν απ’ όλους τους υποψήφιους δημάρχους, αλλά δεν είχε ακόμη καταλήξει. Βλέπετε, όπως είπα, ο Σάκης είναι καλός φίλος και μιλάω μαζί του τακτικά. Ωστόσο γι’ αυτό δεν είχαμε πει τίποτε μέχρι προχθές που έσκασε η είδηση. Ρε μπας και ο Σάκης τελικά επιστρέφει πίσω στο λιμάνι του Δημόπουλου φέρνοντας μαζί του και όλο το υλικό (την προίκα) που είχε ετοιμάσει για το δικό του ψηφοδέλτιο; Αν είναι έτσι τότε ο Δημόπουλος έκανε μεγάλο ματ στον Γερολιόλιο και έδωσε την απάντησή του στην ανακοίνωση του Κουρινιώτη τις προάλλες. Γιατί όπως και να το κάνουμε ο Γιώργος Νάτσιος είναι δυνατότερο χαρτί από τον μπαρμπα Γιάννη. Αν βάλεις μάλιστα και τον Σάκη Καλαϊτζή να επιστρέφει με την «πολιτική του προίκα», και αν προσθέσεις και την υποψηφιότητα του Γιώργου του Κουτσή απ’ την Βροντού που θ’ ανακοινωθεί πολύ σύντομα (έτυχε να ήμουν μπροστά «στ΄ αρραβωνιάσματα» βλέπετε), τότε η Βροντού μίλησε και «κλείδωσε» στον Δημόπουλο.


Τώρα, έχουμε και τον Πέτρο τον Κιάφα, ο ποιος εξελίσσεται σε δυνατό παίκτη. Παίζει πάντα με χαμηλά τη μπάλα και με εξαιρετική στρατηγική. Έχει δίπλα (ή πίσω του αν θέλετε) Τόκα (Καρίτσα) και Κουντουριανό (Κονταριώτισσα) και άλλους σημαντικούς «παίκτες» της περιοχής, και κάνει χειρουργικές κινήσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί λίαν συντόμως.

Όλα αυτές οι πληροφορίες, σε συνδυασμό με το «κάτσιμο» του Γερολιόλιου τον τελευταίο καιρό, που μπορεί να προέρχεται είτε από κόπωση λόγω του ότι ξεκίνησε την προεκλογική του περίοδο αρκετά νωρίτερα από τους άλλους, είτε από κακή οργάνωση της επικοινωνίας του γραφείου του είτε για κάποιους άλλους λόγους, δίνουν την εικόνα ότι Δημόπουλος και Κιάφας έχουν ανοδική πορεία για την ώρα και ότι ο Βαγγέλης ο Γερολιόλιος πρέπει να ξαναβάλει πολύ σύντομα τις μηχανές του μπροστά για να καλύψει το έδαφος που έχασε τελευταία. Δύσκολο το έργο του, αλλά όχι ακατόρθωτο. Για να δούμε…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

8 Μαρτίου. Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Αφιερωμένο στις γυναίκες των εκλογών της Πιερίας.

Χοντραίνει το παιχνίδι... Διπλό μέτωπο Κουκοδήμου με προμετωπίδα τον Σύριζα: "Ο Νταντάμης είναι ο φανερός άνθρωπος του Σύριζα", "Ο Χιονίδης είναι ο κρυφός άνθρωπος του Σύριζα" και υπόνοιες ότι συνεργάζονται Γιώργος και Σάββας

2019. Η χρονιά του Λευτέρη Μωυσιάδη. Το πολύ σε 8 μήνες θα είναι είτε στη Βουλή, είτε στον δήμο Αθηναίων, είτε μεγάλη κυβερνητική θέση. Όποιος δεν το κατάλαβε ακόμη, κορόιδο πιάνεται...

Ο Δημήτρης Χλεμές στο συστρατεύεται στο πλευρό τον Βαγγέλη Λαγδάρη. «Η ώρα των αποφάσεων, είναι ώρα μεγάλης ευθύνης…» Ο Κολινδρός αποφάσισε!

Την επόμενη εβδομάδα στην Κapa-Νews: ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Τι θα κάνουν αν δεν εκλεγούν δήμαρχοι οι Γερολιόλιος, Δημόπουλος, Λιακόπουλος, Κουκοδήμος, Νταντάμης, Χιονίδης; Από Δευτέρα εδώ!

Εμπλοκή του Γιώργου Κυριακίδη στα προεκλογικά των συμβούλων του Σάββα! Γιώργος Κυριακίδης εναντίον Πιπίτσας Παρτσαλίδου! Ο Γιώργος με αριστοτεχνικό τρόπο αποφεύγει να κατηγορήσει τον Σάββα και ταυτόχρονα του ζητά να διώξει την Πιπίτσα. ("ο Σάββας είναι καλός, η Πιπίτσα φταίει για όλα")

Άξιος! Τα χορευτικά του προσόντα έδειξε ο Έντιμος Νίκος, ο Νίκος ο Μακρίδης! Στον χορό των Φωτεινών μπήκε στον χορό, μπέρδεψε λίγο τα βήματα αλλά είχε μπρίο και στυλ! Αφού ξέρει να χορεύει κιόλας, είναι έτοιμος για δημοτικός σύμβουλος, έχεις όλα τα προσόντα! Με οδηγία ή εντολή Άγγελου;

Με Γερολιόλιο ο μπαρμπα Γιάννης ο Κουρινιώτης. Φουντώνουν οι φήμες για συνεργασία του με τον Κουκοδήμο. Εγκαταλείπει την ουδετερότητα και τάσσεται ανοικτά με τον Κώστα; Τιμωρεί Χιονίδη για τη στήριξη που έδωσε πέρσι στον Μπρουσκέλλη; Πώς θα αντιδράσει ο Δημόπουλος;

Ο Ηλίας Φωτιάδης αποφάσισε να συμπορευτεί με την "Εκκίνηση" και τον Κώστα Κουκοδήμο

Σκληρή επίθεση Κουκοδήμου προς Νταντάμη (μέσω Λάγιου), για έμμεση ταύτιση με Χιονίδη. Το μήνυμα: "Είναι αυτός ανεξάρτητος, που έχει 4 άτομα από Χιονίδη; Μήπως παίζεται κάτι άλλο;" Αυτό του έλειπε του Γιώργου τώρα... Να ‘χει να απαντήσει και για τον Σάββα, εκτός τον Σύριζα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια