Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δημοπρατήθηκαν οι νέες δεξαμενές ύδρευσης για τις Δ.Ε. Παραλίας, Ελαφίνας, Πιερίων και Κατερίνης Από την Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης, συνολικού προϋπολογισμού 225.000€.


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης  δημοπράτησε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019  την προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων αυτοκαθαριζόμενων  μεταλλικών δεξαμενών  ύδρευσης για την εξυπηρέτηση των αναγκών  των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης.

Δ.Ε. ΠΑΡΑΛΙΑΣ                                                                                                                          Για τις ανάγκες της Τοπικής Κοινότητας Καλλιθέας δεξαμενή, ποσού  60.000 €,  χωρητικότητας  1.000 κυβικών.

Δ.Ε. ΕΛΑΦΙΝΑΣ                                                                                                                       Για τις ανάγκες των  Τοπικών Κοινοτήτων,  Νέας Τραπεζούντας και Κάτω Αγιάννη,  δεξαμενή ύδρευσης ποσού 60.000 €, χωρητικότητας  1.000 κυβικών.

Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΩΝ    
Για την Τοπική Κοινότητα Ρητίνης δεξαμενή ύδρευσης ποσού  60.000 €, χωρητικότητας   1.000 κυβικών .

Δ.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Για την  Τοπική Κοινότητα Άνω Αγιάννη  δεξαμενή ύδρευσης ποσού 45.000€, χωρητικότητας 40.000 κυβικών.

Η χρηματοδότηση των παραπάνω έργων είναι εγκεκριμένη και  προέρχεται από το πρόγραμμα  του Υπουργείου Εσωτερικών «Επιχορήγηση των ΟΤΑ για την εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας  για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας»  και ανέρχεται στο συνολικό ποσό των  225.000€.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.