Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΩΤΗ ΔΡΟΥΓΚΑ

Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Κατερίνης.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για καθένα σας ξεχωριστά και για την πρόοδο του τόπου μας, συμμετέχοντας και συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις σε όλες τις αποφάσεις που θα κάνουν την πόλη μας καλύτερη.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Τέλος συγχαίρω το νέο Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για τη νίκη του και του εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη για να υπηρετήσει το Δήμο μας με σύνεση και αντικειμενικότητα και να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος παράγοντας δημιουργικό έργο.

Με εκτίμηση 

 Φώτης Δρούγκας 
 Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.