HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τα σημερινά εγκαίνια της νέας Περιφερειακή οδού Κατερίνης (φωτορεπορτάζ)

Τα εγκαίνια της νέας Περιφερειακής οδού Κατερίνης πραγματοποιήθηκαν σήμερα, όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένο, σήμερα το μεσημέρι στις 12:00.

Την κορδέλα έκοψαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ν Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης υποδομών Γιάννης Γιώργος και ο τωρινός θεματικός υποδομών κ. Πάρις Μπίλλιας, ο Δήμαρχος κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Στην ομιλία τους τόσο η κ. Μαυρίδου όσο και ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκαν ευχαριστώντας τον, στον πρώην Δήμαρχο και νυν βουλευτή κ. Σάββας Χιονίδη, για την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση ενός σημαντικού έργου συνολικά για την Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε επίσης στην καθοριστική συμβολή του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που “στην προηγούμενη του θητεία είχε την προνοητικότητα και το αληθινό ενδιαφέρον να εντάξει αυτό το σπουδαίο έργο εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του”

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:









































Θα ακολουθήσουν βίντεο και άλλα φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια στην διάρκεια της ημέρας


Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: Ποιος Κατερινιώτης πολιτικός ήταν παρών και στις 2 διαδοχικές συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό εχθές το μεσημέρι;
Ο χαιρετισμός και ο λόγος της Αντιπεριφερειάρχη της Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου στα σημερινά εγκαίνια του νέου Περιφερειακού της Κατερίνης (βίντεο)

Σοφία Μαυρίδου: Όταν σου κάνουν τέτοιες «εκπλήξεις» νιώθεις ευτυχισμένη !!!

Αντώνης Χολέβας: «Η Παραλία Κατερίνης γυρίζει σελίδα και αλλάζει, και αυτό είναι προσωπική δέσμευση του Κώστα Κουκοδήμου»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια