Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Λιτόχωρο γιόρτασε σήμερα την 142η επέτειο της Επανάστασης του Ολύμπου – Δοξολογία, Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο και Παρέλαση (φωτογραφίες)

Την 142η Επέτειο της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878 γιόρτασε σήμερα ο Δήμος Δίου Ολύμπου, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, κατόπιν ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο και στη συνέχεια η μεγάλη παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο του Λιτοχώρου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τη δεξίωση που παρέθεσε ο Δήμος Δίου Ολύμπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Παράλληλα έγινε ξενάγηση του υφυπουργού στο Ναυτικό μουσείο του Λιτοχώρου, ενώ η μέρα έκλεισε με γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή του υφυπουργού στην Λέσχη Αξιωματικών του Λιτοχώρου.

Ακολουθούν φωτογραφίες απ’ όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν σήμερα στο Λιτόχωρο. Αργότερα θ’ ακολουθήσουν και βίντεο.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.