HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ εχθές το βράδυ (109 φωτογραφίες) - Εποικοδομητική συνάντηση του Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με τους εκπρόσωπους των αγροτικών οργανώσεων

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Πιερίας, και η κοπή της βασιλόπιτας.

Επίσημος καλεσμένος της χθεσινής βραδιάς ήταν ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη της χοροεσπερίδας, συναντήθηκε μ’ εκπροσώπους των αγροτών του τόπου, προέδρους συνεταιρισμών και επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα, παρουσία και των τοπικών φορέων. Ειδικότερα παρόντες ήταν οι:

Γιάννης Μιχαλήτσιος, Πρόεδρος ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας, Βαγγέλης Γιαννώτας, Πρόεδρος Ομάδας Καπνού Λόφου Μηλιάς, Κώστας Καρκαετίδης, Πρόεδρος Ομάδας Καπνού Σαμψούς Κατερίνης, Μπάμπης Ιωσηφίδης, Προέδρος Αγροτικών Καπνικών Συν/σμών Πιερίας, Γιώργος Νάτσιος, Προέδρος Α.Σ. ΣΠΕΚΟ Βροντούς, Δημήτρης Μανώσης, Πρόεδρος ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΕ, Βούλα Γελαστοπούλου, Πρόεδρος Α.Σ. Ομάδας Παραγωγών Κάτω Αγιάννη, Βασίλης Γκριμούλας, Εκπρόσωπος Ομάδας Ελαιοκαλλιεργητών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Πιερίας, Γιώργος Χαρισσόπουλος, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης, Διονύσης Φόλιος, Πρόεδρος Α.Σ. Καρίτσας και μέλους Δ.Σ. ΣΑΣΟΕΕ, Βασίλης Ιωάννου Προέδρου ΝΕΟΚΟΠΑ Κολινδρού, Δημήτρης Ντούρος, Πρόεδρος Α.Σ. Ράχης, Νίκος Δάγκας, Πρόεδρος Ομάδας Καπνού Ορεινών Πιερίων, Δημήτρης Γαλανόπουλος, εκπρόσωπος τευτλοκαλλιεργητών Πιερίας, Δημήτρης Τσιμήτρης, πρώην περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας και υπεύθυνος Αγροτικού της ΝΟΔΕ Πιερίας, Κώστας Κουτούπας, Πρόεδρος Μυδοκαλλιεργητών Πιερίας, Σάββα Ρούσσου, μέλος ΔΣ Μυδοκαλλιεργητών Πιερίας και Κώστα Ανθόπουλου, Πρόεδρος Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Πιερίας, Θανάσης Λιακόπουλος, μέλος του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Πιερίας και νομικός σύμβουλος του Συνεταιρισμού.

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών Οργανώσεων, φορέων και Συλλόγων είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα πολλά και σοβαρά θέματα πους τους απασχολούν προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο οποίος τα κατέγραψε αναλυτικά απαντώντας στον καθένα ξεχωριστά, ενώ κάποιοι εκπρόσωποι των αγροτών είχαν κατά την διάρκεια της συνάντησης την ευκαιρία να κλείσουν και ραντεβού με τον Υπουργό στην Αθήνα.

Αναπτύχθηκε μάλιστα επαρκής διάλογος αναφορικά με θέματα όπως το μέλλον της νέας ΚΑΠ, τον νέο νόμο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τις εξελίξεις που έχει το θέμα σε επίπεδο ΕΕ.
Σε γενικές γραμμές, θα λέγαμε πως ο κ. Βορίδης απεδείχθηκε γνώστης του αντικειμένου στο πραγματικά δύσκολο και στρατηγικής σημασίας Υπουργείο που προΐσταται τους τελευταίους 7 και πλέον μήνες.

Μετά την συνάντηση αυτή ξεκίνησε η εκδήλωση σε διπλανή αίθουσα, όπου παρόντες εκτός του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Μπάμπη Μπρουσκέλη και του Τομεάρχη κ. Λευτέρη Κλώνου, ήταν οι: Φώντας Μπαραλιάκος, Βουλευτής της Ν.Δ. Πιερίας, η κ. Άννα Μάνη επίσης βουλευτής της Ν.Δ., ο κ. Σάββας Χιονίδης Βουλευτής της Ν.Δ., η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, οι Δήμαρχοι κ. Κώστας Κουκοδήμος, Βαγγέλης Γερολιόλιος, Ανέστης Μανώλας, ο πρώην υπουργός υγείας, και νυν πρόεδρος του ΣΕΒΕ και της Εγνατίας οδού Α.Ε. κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι πολιτευτές της Ν.Δ. κ.κ. Τόνας Θεόδωρος και Σπύρος Κουλκουδίνας, ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Κώστας Χρίστογλου, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο πρώην Νομάρχης κ. Γιιώργος Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πιερίας κ. Ηρακλής Τσανικίδης και πολλοί άλλοι.

Στον κ. Μάκη Βορίδη αναμνηστικά δώρα έδωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μπάμπης Μπρουσκέλης, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος και η Αντιπειφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου.

Να σημειωθεί ότι στην χθεσινή βραδιά τιμήθηκαν η "Μέριμνα Παιδιού" και ο "Βενιαμίν για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους. Τα βραβεία παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των δύο φορέων.

Τέλος να τονίσουμε ότι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην αίθουσα εις μνήμη του εκλιπόντα πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Γιάννη Κουρινιώτη.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο την εκδήλωση και αργότερα θα υπάρχουν και βίντεο απο τους χαιρετισμούς των παριστάμενων και την ομιλία του κ. Βορίδη.












































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια