Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Ηρακλής Τσανικίδης συνιστά ψυχραιμία για τον κορωνοϊό και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλους μας!

Τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας επισκεφθήκαμε εχθές, και μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Συλλόγου γιατρό κ. Ηρακλή Τσανικίδη, για το καυτό θέμα του κορωνοϊού.

Ο κ. Τσανικίδης μας μίλησε τόσο για το «ύποπτο» περιστατικό που ακούστηκε πριν από 3 ημέρες ότι βρέθηκε στην Κατερίνη, και τελικά ήταν ένα απλό κρυολόγημα, όσο και γενικότερα για τον νεοεμφανιζόμενο «Κορωνοϊό» που πλέον αποτελεί πρώτη είδηση παγκοσμίως.

Απάντησε σε όλα τα ερωτήματά μας, και συνέστησε κυρίως ψυχραιμία στον κόσμο. Έδωσε τις κατάλληλες διευκρινήσεις για το τι είναι τελικά αυτός ο περιβόητος «Κορωνοϊός», πως μπορούμε να προστατευτούμε απ’ αυτόν, αν στην πόλη είμαστε έτοιμο ν’ αντιμετωπίσουμε τυχόν κρούσματα και γενικά με την συνέντευξή του αυτή στην Kapa News μας έκανε σοφότερους γύρω απ’ το θέμα.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.