Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χρεώνεται το 13033;;

Παίρνουμε πολλά μηνύματα από κατόχους καρτοκινητών ότι όταν οι μονάδες τους τελειώσουν δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα στο 13033, στον αριθμό που δηλώνουμε ηλεκτρονικά τη μετακίνησή μας κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Μας έστειλαν μάλιστα και φωτογραφία τις οθόνες τους χωρίς μονάδες και με μονάδες.

Αφού έβαλαν κάρτα το μήνυμα έφυγε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με πάροχο τηλεπικοινωνίας μας είπε ότι τα μηνύματα στο 13033 δεν χρεώνονται
Όμως οι φωτογραφίες που παραθέτουμε δείχνουν το αντίθετο.

Πρέπει τώρα να βρεθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να υπάρξει επίσημη απάντηση αν χρεώνονται αυτά τα μηνύματα και αν όχι γιατί δεν φεύγουν τα μηνύματα στα κινητά όταν δεν υπάρχει κάρτα.
Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.