Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της Κατερίνης! Άδειοι δρόμοι, άδειο το κέντρο! Οι πολίτες φαίνεται να συμμορφώνονται στην νέα κατάσταση (βίντεο)

Στο παρακάτω βίντεο καταγράψαμε την εικόνα της πόλης σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, γύρω στη 13:00 το μεσημέρι.

Σχεδόν άδειοι οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και οι πλατείες. Τίποτα δεν θύμιζε την Κατερίνη της περασμένης εβδομάδας όπου συνήθως τα πρωινά της Δευτέρας (αρχή της εβδομάδας) έσφυζε από ζωή. Οι ελάχιστοι πεζοί πολίτες που κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης εκείνη την ώρα, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, φορούσαν μάσκες και γάντια ακολουθώντας πιστά, σχεδόν ευλαβικά τις οδηγίες του κράτους για την νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε στην χώρα μας με την εισβολή του Κορωνοϊόυ.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια μικρή (ίσως και πικρή) γεύση της πόλης όπως ήταν σήμερα.Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή κατάσταση που ζούμε θα κρατήσει λίγο και δεν θ’ αργήσει η ώρα που θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και την κανονικότητα μας. Ας ευχηθούμε ότι σαν χώρα και σαν κοινωνία, θα έχουμε τις λιγότερες απώλειες (κοινωνικές και οικονομικές) στο τέλος αυτής της καταιγίδας.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.