HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βασίλης Έξαρχος: "Το ακτινίδιο Πιερίας είναι η καλύτερη τροφή για να ενισχύσει το ανοσιοπιτικό μας. Ο Μάρτης θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας." (βίντεο)

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας για το επίκαιρο και «καυτό» θέμα του Κορωνοϊού και το πως επηρέασε η θα επηρεάσει την Πιερία η έλευσή του, συναντήσαμε τον γεωπόνο και επιχειρηματία κ. Βασίλη Έξαρχο και συζητήσαμε μαζί του.

Ο κ. Έξαρχος, κατέθεσε στην κάμερα της Kapa News την δική του οπτική τόσο ως επιστήμονας γεωπόνος, όσο και ως επιχειρηματίας. Με την πρώτη του ιδιότητα (αυτή του γεωπόνου δηλαδή) γνωρίζοντας τις δυνατότητες και την αξία διάφορων φρούτων και λαχανικών, μας πρότεινε μια σειρά τροφών που υπάρχουν σε πληθώρα στην Πιερία, με τις οποίες θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ώστε ν’ αντιμετωπίσουμε την απειλή του Κορωνοϊού, σε περίπτωση που παρουσιαστεί και στον τόπο μας. Πρωταγωνιστής ωστόσο όλων των φρούτων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, κατά την άποψη του κ. Βασίλη Έξαρχου, είναι το πιερικό ακτινίδιο, το οποίο όπως τονίζει ο ίδιος, είναι «το πιο ποιοτικό ακτινίδιο στον κόσμο».

Με την δεύτερή του ιδιότητα ως επιχειρηματίας, ο κ. Έξαρχος, μας έδωσε την δική του άποψη για το πόσο θα πλήξει μια πιθανή έξαρση του φαινομένου την τοπική, αλλά και γενικά ολόκληρη οικονομία

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Έξαρχου στην κάμερα της Kapa News:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια