Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απογοητευτική η εικόνα στις Αλυκές – Όσοι έκαναν «Κούλουμα» εκεί το μετάνιωσαν

Όσοι είχαν την έμπνευση εχθές να κάνουν «Κούλουμα» στις Αλυκές Πιερίας, μάλλον το μετάνιωσαν, αφού η εικόνα που αντίκρυσαν φτάνοντας εκεί ήταν απογοητευτική.
Εγκατελειμμένη δείχνει η περιοχή, όπως φαίνεται και στις εικόνες που να έστειλαν πολίτες που βρέθηκαν εκεί.

«Κάθε χρόνο που πηγαίνουμε στις Αλυκές για Κούλουμα, βλέπαμε τουλάχιστον τα χόρτα κομμένα και τα σκουπίδια μαζεμένα. Εχθές όμως βρήκαμε αυτές τις εικόνες. Απογοητευτήκαμε και εκνευριστήκαμε μαζί…» γράφει μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μας έστειλε τις φωτογραφίες αυτές.

Όσο για τους επιχειρηματίες της περιοχής, φωνάζουν πως ο Δήμος τους έχει ξεχάσει εντελώς.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εικόνα στις Αλυκές Πιερίας όπως μας τις έστειλαν αναγνώστες μας:

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.