HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερινιώτης δημιούργησε την πρώτη και μοναδική εφαρμογή για έγκριση μετακίνησης με SMS στο 13033 - Η καινοτομία βαδίζει στο πλευρό του κάθε πολίτη στην Ελλάδα.

Σε καιρούς καραντίνας, η αποστολή SMS στο 13033, δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και κόπο!

Με την εφαρμογή "Αίτηση Έγκρισης Μετακίνησης (SMS 13033)" καταχωρείτε μία φορά τα στοιχεία σας - τα οποία αποθηκεύονται αποκλειστικά και μόνο τοπικά στη συσκευή σας - και για κάθε επόμενο SMS επιλέγετε μόνο το λόγο μετακίνησης.

Όταν πιέσετε το πλήκτρο αποστολής, μεταφέρεστε στην εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού σας με προσυμπληρωμένα όλα τα πεδία!

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον Κατερινιώτη προγραμματιστή κ. Θεόδωρο Ίτσιο με σκοπό να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο στη συγγραφή του SMS για να εξυπηρετείται πιο άμεσα για τις μετακινήσεις του και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για Android συσκευές και θα την βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΜΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.civilshop.www.civil2sms (Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ PLAY STORE) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά η πρώτη είναι η πρώτη που δημοσιεύτηκε στο Playstore
    https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.civilshop.www.civil2sms

    Φυσικά είναι ενδιαφέρον να παρουσιάζοντα νέες ιδέες και εφαρμογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΜΟΝΟΔΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΣΥΓΑΧΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ
    23/3/2020
    https://www.ilamia.gr/2020/03/23/lamiotis-eftiaxe-dorean-exypni-efarmogi-gia-to-13033/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!