Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Κατερίνη έδωσε το παρόν στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία “Empty Chairs” (φωτο+βίντεο)

Ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κατερίνης συμμετείχαν εχθές το απόγευμα  στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία “empty chairs” στήνοντας άδειες καρέκλες στην κεντρική πλατεία της πόλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το παρατεταμένο lockdown και την ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις τους με συγκεκριμένα μέτρα.

 Για την κίνηση τους αυτή μας είχε ήδη προειδοποιήσει 2 ημέρες νωρίτερα στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που μας παραχώρησε ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης κ. Νικόλαος Ντούλας. Δείτε την συνέντευξή του:

Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Εν όψη της άρσης των μέτρων πολλοί επειχηρηματίες ανησυχούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξουν και αν θα καταφέρουν να είναι βιώσιμες οι επιχειρήσεις τους.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Kapa News ο κ. Ντούλας για την χθεσινή ημέρα:


Φωτογραφίες απο την κεντρική πλατεία της Κατερίνης:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.