HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευση και τον προβληματισμό του στην διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην Kapa News ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης κ. Νίκος Ντούλας, για την επόμενη ημέρα του κορονοϊού.

Πολλά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, παραδέχθηκε ο κ. Ντούλας, και αναμένει γενναίες αποφάσεις και γρήγορες κινήσεις από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς, για την στήριξη της εστίασης που, κατά την γνώμη του, έχει δεχθεί το μεγαλύτερο οικονομικό πλήγμα στην αγορά.

«Υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν αποφασίσει να μην μπουν καν στον κόπο ν’ ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους εφέτος το καλοκαίρι, εάν ισχύσουν τα μέτρα που εξήγγειλε πρόσφατα η κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της κουβέντας του με τον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.


Ο κ. Ντούλας ανέφερε επίσης επιγραμματικά τα αιτήματα που έχουν ήδη προωθηθεί από την κλαδική του Ομοσπονδία στην κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων ήταν και η απαλλαγή του φόρου επιτηδεύματος, αλλά και της επιστροφής της προκαταβολής φόρου.

Όσο για την μείωση των τραπεζοκαθισμάτων ανέφερε πως «…την στιγμή που με το παλιό καθεστώς ήμασταν ήδη στα όριά μας, τώρα που αναγκαζόμαστε να τα μειώσουμε στο ένα τρίτο φανταστείτε τι θα γίνει… Έχουμε «στραγγίσει» οικονομικά πλέον…» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος.

Τέλος ανέφερε πως αύριο το απόγευμα στις 8:00 εν όψη της διαμαρτυρίας των επιχειρηματιών της εστίασης πανελλήνια, θα συμμετέχει και η Κατερίνη, βγάζοντας χαρακτηριστικά τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Ελευθερίας με απόσταση 2 μέτρα το ένα από το άλλο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με όλη την Ελλάδα στα σημεία που θα γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ολόκληρη η συνέντευξη του προέδρου του Σωματείου Εστίασης κ Νίκου Ντούλα ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη:

Αναστάσιος Μανώλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου, αλλά οφείλεται στην καθυστέρηση των οκταμήνων…»

Τι γίνεται στους «Πολίτες σε δράση»; Ο Κώστας Τσιουκάνης άραγε είναι ο πρώτος που ξεκίνησε τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων;

Κώστας Ρέχας: «Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα με παράπονα συναδέλφων μου. Κραυγή διαμαρτυρίας ήταν η δημόσια επιστολή μου προς τον υπουργό…»

Μπέττυ Σκούφα: «Ο πρωθυπουργός δεν χειρίστηκε καλά τα οικονομικά θέματα του κορονοϊού – Οι εξελίξεις τον ευνοούν για πρόωρες εκλογές» 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αλλοδαποί πήγαν κάτω απ’ το παράθυρό της ολόγυμνοι και την παρενόχλησαν σεξουαλικά!

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δημοσιογράφο Νίκο Χατζή, ειδικός στη Γεωπολιτική και Σύμβουλος 3D Διαπραγματεύσεων (ηχητικό)

Κώστας Κουκοδήμος: «Οι υπάλληλοι του Δήμου μ’ έχουν αφήσει άφωνο με την απόδοση τους εν καιρώ κορονοϊού. Τους ευχαριστώ όλους!!!»

Αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά δήλωσε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος. «Είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και θα κάνουμε σε ότι μας αφορά και μας επιτρέπεται για να…»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:"Η επιστροφή στην κανονικότητα θα έχει πολλά προβλήματα για τον ελεύθερο επαγγελματία




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια