HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:"Η επιστροφή στην κανονικότητα θα έχει πολλά προβλήματα για τον ελεύθερο επαγγελματία"

Λίγο πριν την έναρξη της άρσης των μέτρων της κυβέρνησης, και του σημερινού διαγγέλματος του πρωθυπουργού όπου θ’ ανακοινωθούν οι όροι της λήξης της γενικής καραντίνας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου μίλησε για την επόμενη ημέρα του επιχειρείν στην Πιερία, και τα προβλήματα που θα κληθούν ν’ αντιμετωπίσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Νομού.

Δύσκολες μέρες προέβλεψε για το άμεσο μέλλον, ενώ για τα μέτρα της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας, σχολίασε πως είναι μεν προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο χρειάζονται περισσότερα και γενναιότερα μέτρα στήριξης κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την σημερινή συνέντευξη του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλ. Χατζηχριστοδούλου στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη:

Θάνος Τζήμερος: «Οι δομές λαθρομεταναστών είναι τίγκα στον κορονοϊό» 

Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια