HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Στο γραφείο του βρήκαμε σήμερα το πρωί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι όλες αυτές τις ημέρες της κρίσης του κορωνοϊού ήταν καθημερινά εκεί προκειμένου να δίνει λύσεις σε προβλήματα που προέκυπταν και προκύπτουν σε συναδέλφους επιχειρηματίες.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε μέσω Skype και που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, επαίνεσε κατ’ αρχάς για τα γρήγορα αντανακλαστικά και τους χειρισμούς της την κυβέρνηση. Μίλησε για ήδη υπάρχοντα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η «καραντίνα» στην τοπική αγορά, και για τι κινήσεις που έκανε το Επιμελητήριο προς την επίλυσή τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος, συγκρίνοντας την κρίση του 2010 με την σημερινή είπε πως αυτή που ζούμε είναι πολλή μεγαλύτερη και τις συνέπειές της θα τις δούμε και θα τις ζήσουμε στο άμεσο μέλλον.

Ανέφερε ακόμη ότι το Επιμελητήριο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση, αφού αυτή είναι και πρακτικά η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Η σημερινή συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Χατζηχριστοδούλου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη:

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! 

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζεμπέλης εμψυχώνει τον κόσμο για το φετινό Πάσχα από το Radio Strimonika με συνομιλητή τον Γρηγόρη Βερροιώτη (ηχητικό)

Σοφία Μαυρίδου: Συνέπεια λόγων και έργων και μάλιστα σε πρωτοφανή ταχύτητα

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Social unrest or revenge? - Με την Κοινωνική Αναταραχή που πιθανώς θα ακολουθήσει τι θα γίνει;» 

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια