HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Που αλλού; Στο γραφείο της φυσικά, όπως κάνει κάθε μέρα εδώ και χρόνια με συνέπεια, βρήκαμε σήμερα το πρωί την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, και μιλήσαμε μαζί της διαδικτυακά (μέσω Skype) για θέματα που αφορούν την Πιερία.

Η κ. Μαυρίδου ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή όπως θα δείτε και στο βίντεο με την συνέντευξη που μας παραχώρησε. Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν στη Νότια Πιερία με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, αλλά και για το σχεδιασμό που ήδη ξεκίνησε ώστε να υπάρξει μια μόνιμη και σίγουρη λύση των προβλημάτων που παρουσιάζονται με τις έντονες βροχές στην περιοχή εκείνη.

Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στη καθημερινότητα και την δυσκολία που ενέχει η συντήρησή της. «Εμείς εδώ στην Περιφέρεια, δεν σταματήσαμε…» είπε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της συνέντευξης. Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, μας ενημέρωσε πως λειτουργούν όπως πριν, με την μόνο διαφορά ότι πλέον τα αιτήματα των πολιτών τα δέχεται και τα εξυπηρετεί η υπηρεσία είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά ανάλογα με την περίπτωση.

Σε άλλο σημείο της συζήτησής μας με την κ. Μαυρίδου, ευχαρίστησε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και του γιατρούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν αυτόν τον καιρό, και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβάλλουν εαυτόν, ώστε εμείς οι υπόλοιποι πολίτες να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλής. Επίσης ευχαρίστησε την Πολιτική Προστασία και σε εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, και φυσικά όλους τους εμπλεκόμενους με την υγεία φορείς, είτε εθελοντικούς είτε κρατικούς.

Ανέφερε επίσης ότι σήμερα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κατερίνης προσφέροντας μια ποσότητα προστατευτικών υλικών (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά κ.λ.π.) η οποία προέρχεται από το ταμείο της Περιφέρειας γι’ αυτόν τον ειδικό σκοπό.

Τέλος, απευθυνόμενη στους συμπολίτες της έκλεισε με την επανάληψη της οδηγίας της κυβέρνησης, ότι δηλαδή «Μένουμε Σπίτι» για να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε κυρίως, αλλά και τους εαυτούς μας, και εξέφρασε την ευχή ότι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα, με υπομονή και αγάπη.

Η κ. Μαυρίδου ήταν «χείμαρρος» στον λόγο της και μέσα σε 25 λεπτά αναφέρθηκε σε όλη την επικαιρότητα και σε όλους όσους εργάζονται σκληρά αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Αξίζει να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της κ. Αντιπεριφερειάρχη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη:

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)

Συνέντευξη Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Κυριακίδη για την αποκομιδή των σκουπιδιών τον καιρό του κορωνοϊού (βίντεο)

Σ’ ετοιμότητα το Νοσοκομείο Κατερίνης για ν’ αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό – Στις 20 Απριλίου περιμένουμε κορύφωση












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια