Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σοφία Μαυρίδου: Συνέπεια λόγων και έργων και μάλιστα σε πρωτοφανή ταχύτητα

Μόλις προχθές (9/4/2020) ήταν, που στην συνέντευξη που μας παραχώρησε η κ. Μαυρίδου μέσω Skype (δείτε εδώ το βίντεο από το 5:29 λεπτό) μα ανακοίνωσε 2 έργα τα οποία θα έδιναν οριστική λύση σε δύο περιοχές της Πιερίας που αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα με τις έντονες βροχοπτώσεις.

Το «Ξηρολάκι» για να γίνει η γέφυρα και ο δρόμος, η δια πλάτυνση της 13ης εθνικής οδού Κατερίνης-Αγίου Δημητρίου όπως επίσης η δια πλάτυνση της οδού προς Νοσοκομείο Κατερίνης.

Εχθές λοιπόν, μια μέρα μετά την συνέντευξή της στην Kapa News η κ. Μαυρίδου ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι ο επόμενος άμεσος στόχος της είναι να ενταχθούν σε έργα στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Πιερίας και τμήματα οδικών δικτύων που πρόσφατα επλήγησαν από κατολισθήσεις λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών της περασμένης εβδομάδας, προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως.

Μάλιστα δεσμεύτηκε δημόσια για την παραπάνω δήλωσή της.
Λοιπόν, εάν δεν είναι αυτό συνέπεια λόγω και έργων, τότε κι εγώ δεν ξέρω τι είναι. Βλέπετε, υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των πολιτικών που είναι καλοί στο «τάξιμο» αλλά στο «δόσιμο» υστερούν, και γι΄αυτό έχουν σύντομη πολιτική καριέρα, μ’ εκείνους που είναι συνεπείς και στο «τάξιμο» αλλά και στο «δόσιμο» και γι’ αυτό μακροημερεύουν πολιτικά και φτάνουν ψηλά και σε αξιώματα, αλλά και στις καρδιές του κόσμου.

Δείτε την σχετική ανάρτησή της και θα καταλάβετε:
Διαβάστε ακόμη:

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Social unrest or revenge? - Με την Κοινωνική Αναταραχή που πιθανώς θα ακολουθήσει τι θα γίνει;» 

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)

Συνέντευξη Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Κυριακίδη για την αποκομιδή των σκουπιδιών τον καιρό του κορωνοϊού (βίντεο)Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.