HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Social unrest or revenge? - Με την Κοινωνική Αναταραχή που πιθανώς θα ακολουθήσει τι θα γίνει;»

Την ανησυχία του για την επόμενη ημέρα του κορωνοϊού, και το πως θα είναι η σημερινή κοινωνία μας εξέφρασε σήμερα μ’ ένα δηκτικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην Υπουργός Υγείας, και νυν πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. και του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Μέσα από τις λίγες γραμμές της σημερινής λακωνικής του ανάρτησης ο κ. Κωνσταντόπουλος εκφράζει την ανησυχία του για την κοινωνική αντίδραση που θ’ ακολουθήσει την επομένη της λήξης του παγκόσμιου συναγερμού του κορωνοϊού, και παράλληλα αν υπάρχουν σοβαροί μηχανισμοί πρόληψης και αντιμετώπισης σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο που να μπορούν όχι μόνο να βλέπουν και να παρακολουθούν τις εξελίξεις αλλά να αφουγκράζονται , να προλαμβάνουν αυτά που έρχονται....

Συνεχίζοντας στην ανάρτησή του γράφει: «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!! Ανησυχώ ότι σύντομα εκτός από το Social Unrest. Θα μας απασχολήσει και το Social Revenge....
Και εάν η Εκδίκηση της Γεωγραφίας που πολλάκις αγνοήσαμε επειδή θεωρήσαμε ότι είχε ντετερμινιστικό υπόβαθρο δεν μας έγινε μάθημα , ελπίζω η Εκδίκηση της Κοινωνίας μας να μη μας γίνει πάθημα!
Ώρες ευθύνης για Υπερδυνάμεις !!!»

Και κλείνει προφητικά την ανάρτησή του δηλώνοντας: «Αυτή η πρωτόγνωρη κρίση θα αποδείξει πολλά ,ίσως την Δύση αυτών που Ξέραμε και την Ανατολή αυτών που θα Γνωρίσουμε!».

Έχει δίκιο που ανησυχεί ο κ. Κωνσταντόπουλος ή όχι;;;

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:



Διαβάστε ακόμη:

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)

Συνέντευξη Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Κυριακίδη για την αποκομιδή των σκουπιδιών τον καιρό του κορωνοϊού (βίντεο)

Σ’ ετοιμότητα το Νοσοκομείο Κατερίνης για ν’ αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό – Στις 20 Απριλίου περιμένουμε κορύφωση




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια