HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"

Την διαβεβαίωση ότι παρ’ όλη την μεγάλη διάρκεια του Lockdown (ή γενικής καραντίνας αν θέλετε) που υποστήκαμε σαν κράτος και σαν κοινωνία φέτος, η πρωτογενής παραγωγή και τ’ αγροτικά προϊόντα γενικά, θα είναι επαρκή ώστε να μας εξασφαλίσουμε αυτάρκεια τον αμέσως επόμενο καιρό, μας έδωσε στην τελευταία συνέντευξη που μας παραχώρησε ο γνωστός Κατερινιώτης Γεωπόνος και επιχειρηματίας κ. Βασίλης Έξαρχος.

Βέβαια, η τελευταία μας συζήτηση είχε και άλλα επίκαιρα θέματα, όπως αυτό του κορωνο-ομολόγου και τις αποφάσεις γύρω απ’ αυτό που πάρθηκαν στο τελευταίο Eurogrοup, αλλά και τα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει την διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα, αλλά και το πως τα υποδέχθηκαν (ή τα αποδέχθηκαν) οι έλληνες.

Ολόκληρη τη συζήτησή μας με τον κ. Έξαρχο μπορείτε α=να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη:

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! 

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζεμπέλης εμψυχώνει τον κόσμο για το φετινό Πάσχα από το Radio Strimonika με συνομιλητή τον Γρηγόρη Βερροιώτη (ηχητικό)

Σοφία Μαυρίδου: Συνέπεια λόγων και έργων και μάλιστα σε πρωτοφανή ταχύτητα

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Social unrest or revenge? - Με την Κοινωνική Αναταραχή που πιθανώς θα ακολουθήσει τι θα γίνει;» 

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)



Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube 

με κλικ στην εικόνα:
 Youtube


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια