HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αλλοδαποί πήγαν κάτω απ’ το παράθυρό της ολόγυμνοι και την παρενόχλησαν σεξουαλικά!

Ένα απίστευτα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μόλις 2 μέρες πριν στην Κατερίνη. Το απίστευτο και συγχρόνως εξοργιστικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς γύρω στις 3:15 με 3:30 στην περιοχή του Β’ Δημοτικού Αθλητικού κέντρο Κατερίνης (γνωστό και ως κολυμβητήριο).

Όπως μας αφηγήθηκε το συμβάν σε τηλεφωνική μας συνομιλία η κόρη της γυναίκας που έπεσε θύμα της παρενόχλησης από τους αλλοδαπούς, γύρω στις 3:00-3:15 τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου η μητέρα της, που βρισκόταν στο σπίτι της και δεν είχε ακόμη αποκοιμηθεί, άκουσε πολλές ανδρικές φωνές έξω απ’ το παράθυρό της και πήγε κοντά στο παράθυρο για να δει τι συνέβαινε.

Εκεί όμως την περίμενε μια απρόσμενη και σοκαριστική έκπληξη! Κοιτώντας έξω, αντίκρισε κάτω απ’ το παράθυρό της, απ΄ την μια πλευρά της γωνίας, 4 ολόγυμνους νεαρούς («δεν φορούσαν ούτε κάλτσες» μας είπε χαρακτηριστικά η κόρη του θύματος) να της κάνουν περίεργα νοήματα, να την κοιτάνε, να γελάνε και να της φωνάζουν σε σπαστά ελληνικά «Έλα…έλα…», και άλλου 3 από την άλλη πλευρά της γωνίας να κάνουν το ίδιο.

Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα τρόμαξε και από τις φωνές της σηκώθηκε ο σύζυγό της, ο οποίος έσπευσε να δει τι γινόταν. Οι αλλοδαποί, κατά τη μαρτυρία της κόρης του θύματος, μόλις είδαν τον σύζυγο σταμάτησαν και άρχισαν να τρέχουν προς το ποτάμι.

Φυσικά το ζευγάρι αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και έσπευσε στο σημείο να διερευνήσει το συμβάν. Ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών ήταν άκαρπες, αφού δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους αλλοδαπούς άνδρες που δημιούργησαν αναστάτωση στο ζευγάρι.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή της η κόρη της γυναίκας που βίωσε το περιστατικό:


Πάντως γείτονες της περιοχής επιβεβαιώνουν ότι την εν λόγω νύχτα υπήρξε αναστάτωση με φωνές και φασαρίες στην γειτονιά την ώρα που έγινε τον περιστατικό όπως το καταγγέλλει η κόρη του θύματος.

Το περιστατικό αναστάτωσε την τόσο την γυναίκα που το βίωσε και την οικογένειά της, όσο και ολόκληρη την περιοχή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ήσυχη κατά τα άλλα πόλη της Κατερίνης, και όπως είναι φυσικό, με το που είδε το φως της δημοσιότητας το συμβάν αναστάτωσε όλη την τοπική κοινωνία.

Σχόλιο: Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι με δεδομένη την κατάσταση που βιώνουμε τελευταία στην χώρα μας, και με την πίεση που μας ασκείται από διάφορες πλευρές, τα νεύρα και η ψυχολογία όλων μας δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Θέλει πολύ προσοχή και λεπτούς χειρισμούς η οποιαδήποτε ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί από παρόμοια περιστατικά, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.


Δείτε ακόμη:

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δημοσιογράφο Νίκο Χατζή, ειδικός στη Γεωπολιτική και Σύμβουλος 3D Διαπραγματεύσεων (ηχητικό)

Κώστας Κουκοδήμος: «Οι υπάλληλοι του Δήμου μ’ έχουν αφήσει άφωνο με την απόδοση τους εν καιρώ κορονοϊού. Τους ευχαριστώ όλους!!!»

Αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά δήλωσε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος. «Είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και θα κάνουμε σε ότι μας αφορά και μας επιτρέπεται για να…»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:"Η επιστροφή στην κανονικότητα θα έχει πολλά προβλήματα για τον ελεύθερο επαγγελματία"

Θάνος Τζήμερος: «Οι δομές λαθρομεταναστών είναι τίγκα στον κορονοϊό» 

Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια