HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Κουκοδήμος: «Οι υπάλληλοι του Δήμου μ’ έχουν αφήσει άφωνο με την απόδοση τους εν καιρώ κορονοϊού. Τους ευχαριστώ όλους!!!»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με πολλές ειδήσεις τοπικές, παραχώρησε σήμερα στην Kapa News και στον Πέτρο Σταθακόπουλο, ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος.

Ο κ. Κουκοδήμος μίλησε κυρίως για τους 2 τελευταίους μήνες του Lockdown και το πως λειτούργησε ο Δήμος Κατερίνης σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί.

Κατά την διάρκεια της 35λεπτης συζήτησης με τον δημοσιογράφο έδωσε και 3 σημαντικές ειδήσεις για έργα που αφορούν την Κατερίνη και που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες. Μας αποκάλυψε ότι το νέο πολιτιστικό Κέντρο που χτίζεται αυτό τον καιρό θα ολοκληρωθεί, όπως του είπαν οι εργολάβοι, γύρω στον Ιανουάριο του 2021. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αποκάλυψε ότι έχει ήδη εισηγηθεί αρμοδίως να του δοθεί η σχετική άδεια ώστε στο νέο κτίριο να φιλοξενηθούν οι μαθητές του πολύ ταλαιπωρημένου Μουσικού Σχολείου μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του άθλιου κτιρίου που στεγάζεται σήμερα.

Αποκάλυψε ακόμη ότι τα ΚΕΠ του Δήμου, που σήμερα λειτουργούν με τις όποιες ελλείψεις έχουν, μέσα στο καλοκαίρι θα μεταφερθούν σε άλλο σημείο στο κέντρο της πόλης με πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και πιο ανθρώπινες συνθήκες τόσο για τους υπαλλήλους του Δήμου, όσο και για τους πολίτες.

Για τον καυτό ζήτημα του τουρισμό εφέτος είπε πως την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει μια πολύ σημαντική σύσκεψη με όλους τους τοπικούς φορείς (Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη, Βουλευτές κ.λ.π.) όπου θα συζητήσουν και θα συναποφασίσουν δράσεις που θ’ αφορούν την ενίσχυση του τουρισμού, ειδικά εφέτος που αναμένεται λόγω κορονοϊού να περάσει μια σημαντική κρίση.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο κ. Κουκοδήμος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που διήρκησε η κουβέντα, αλλά υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει και δεύτερη, τρίτη ή όσες ακόμη φορές χρειαστεί ώστε να ενημερώσει τους δημότες για όλα τα θέματα της πόλης.

Ένα ζήτημα ωστόσο τόνισε ιδιαίτερα τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της συνέντευξης. Το θέμα της απόδοσης των υπαλλήλων του Δήμου μέσα στην διάρκεια του διαστήματος που διήρκησε το lockdown λόγω του κορονοϊού. Τους ευχαρίστησε πολλαπλά για τον εργατικότητά τους και την απόδοσή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που είδα από τους υπαλλήλους του Δήμου μ’ έχει αφήσει άφωνο. Οι υπάλληλοι του Δήμου είναι στρατιώτες πλέον. Δεν μου έχουν χαλάσει ποτέ το χατίρι σε ότι να τους ζητήσω. Είναι απίστευτο. Έχουν πέσει με τα μούτρα όλοι στη δουλειά, και δουλεύουν και πέραν του ωραρίου αν και όταν χρειαστεί για να είναι συνεπής απέναντι στους δημότες…»

Βέβαια η συζήτηση των δύο ανδρών είχε και άλλα θέματα, όπως αυτό των δημοτικών τελών και την μείωσή τους εν καιρώ κορονοϊού, το θέμα των σχολείων, των επιχειρήσεων εστίασης και τους υπαίθριους χώρους, τ’ αδέσποτα, τους ρομά και τους πρόσφυγες και άλλα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κουκοδήμου:



Δείτε ακόμη:

Αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά δήλωσε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος. «Είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και θα κάνουμε σε ότι μας αφορά και μας επιτρέπεται για να…»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:"Η επιστροφή στην κανονικότητα θα έχει πολλά προβλήματα για τον ελεύθερο επαγγελματία"

Θάνος Τζήμερος: «Οι δομές λαθρομεταναστών είναι τίγκα στον κορονοϊό» 

Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια