HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά δήλωσε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος. «Είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και θα κάνουμε σε ότι μας αφορά και μας επιτρέπεται για να…»

Αισιόδοξος, και έτοιμος να εργαστεί για την μετά κορωνοϊού εποχή εμφανίστηκε σήμερα στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Η συνέντευξη έγινε μέσω Skype για ευνόητους λόγους φυσικά, και ήταν εφ’ όλης της ύλης. Ο κ. Γερολιόλιος μεταξύ άλλων μας είπε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής, που που βλέπει να έρχονται στο άμεσο μέλλον, θα είναι μεν αρκετά μεγάλες, ωστόσο αισιοδοξεί ότι με πολλή δουλειά από τον ίδιο και την διοίκησή του, θα τα καταφέρει ο Δήμος να βγει από την κρίση που δημιούργησε η πανδημία.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Δήμαρχο κ. Γερολιόλιο να δεσμεύεται ότι σύντομα θα ξαναβγεί τηλεοπτικά στην Kapa News να ενημερώσει και για άλλα θέματα που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.

Ολόκληρη η συνέντευξη στου κ. Γερολιόλιου στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη:

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:"Η επιστροφή στην κανονικότητα θα έχει πολλά προβλήματα για τον ελεύθερο επαγγελματία"

Θάνος Τζήμερος: «Οι δομές λαθρομεταναστών είναι τίγκα στον κορονοϊό» 

Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια