HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Ρέχας: «Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα με παράπονα συναδέλφων μου. Κραυγή διαμαρτυρίας ήταν η δημόσια επιστολή μου προς τον υπουργό…»

Προβληματισμένος και απογοητευμένος φάνηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Ρέχας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Ρέχας μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα, και όχι μόνο, που προκάλεσε ο κορονοϊός στους ελεύθερους επαγγελματίες και αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους τους τελευταίους 2 μήνες. Μίλησε για έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, για μειωμένη ζήτηση, αλλά έκανε λόγο και για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους επιχειρηματίες.


Μίλησε με σκληρή γλώσσα, αλλά έκανε απολύτως κατανοητό ότι η επόμενη ημέρα για την αγορά και γενικά για την ελληνική οικονομία θέλει γενναίες αποφάσεις, και πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Εάν δεν υπάρξουν αυτά τα 2 στοιχεία, τότε η ανάκαμψη και η επαναφορά στην κανονικότητα θα γίνει όνειρο θερινής νυκτός. Με άλλα λόγια εαν ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να ρίξει άμεσα και πολλά χρήματα στην αγορά, τότε ο «χειμώνας» του κορνονοϊού και των οικονομικών επιπτώσεων που έφερε μαζί του μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ρέχα:



Δείτε ακόμη:

Μπέττυ Σκούφα: «Ο πρωθυπουργός δεν χειρίστηκε καλά τα οικονομικά θέματα του κορονοϊού – Οι εξελίξεις τον ευνοούν για πρόωρες εκλογές» 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αλλοδαποί πήγαν κάτω απ’ το παράθυρό της ολόγυμνοι και την παρενόχλησαν σεξουαλικά!

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δημοσιογράφο Νίκο Χατζή, ειδικός στη Γεωπολιτική και Σύμβουλος 3D Διαπραγματεύσεων (ηχητικό)

Κώστας Κουκοδήμος: «Οι υπάλληλοι του Δήμου μ’ έχουν αφήσει άφωνο με την απόδοση τους εν καιρώ κορονοϊού. Τους ευχαριστώ όλους!!!»

Αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά δήλωσε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος. «Είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και θα κάνουμε σε ότι μας αφορά και μας επιτρέπεται για να…»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:"Η επιστροφή στην κανονικότητα θα έχει πολλά προβλήματα για τον ελεύθερο επαγγελματία"

Θάνος Τζήμερος: «Οι δομές λαθρομεταναστών είναι τίγκα στον κορονοϊό» 

Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια