HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι γίνεται στους «Πολίτες σε δράση»; Ο Κώστας Τσιουκάνης άραγε είναι ο πρώτος που ξεκίνησε τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων;

Την καλησπέρα μου στην παρέα! Καιρό είχαμε ν’ ασχοληθούμε με τα παραπολιτικά του τόπου, αλλά βλέπετε ο κορονοϊός, δεν άφησε περιθώριο για τίποτα άλλο. Ήλθε απότομα στη ζωή μας και έκλεψε με το έτσι θέλω τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ελπίζω, σύντομα να μας εγκαταλείψει επιτέλους, να περάσει στο «χρονοντούλαπο της Ιστορίας» και να τον ξεχάσουμε μια για πάντα, και αυτόν και ότι άλλο έχει φέρει μαζί του.

Πάμε τώρα στα δικά μας… Τι πια δικά μας ρε παιδιά; Μη μου πείτε ότι δεν τ’ ακούσατε… Να σας τα πως εγώ τότε… Θυμάστε επι Χιονίδη δημάρχου, (πριν ένα χρόνο ρε παιδιά περίπου) έναν αντιδήμαρχο Πρασίνου; Έναν αντιδήμαρχο που λόγω έλλειψης προσωπικού, έπαιρνε το χορτοκοπτικό και το κλαδευτήρι, και ανέβαινε στα δέντρα να δουλέψει ο ίδιος; Ένα καλό παιδί με το χαμόγελο πάντα; Αααα γειά σου. Αυτός!


Ο Κώστας ο Τσουκάνης λοιπόν, βγήκε σήμερα λέει, και ανακοίνωσε επίσημα την ανεξαρτητοποίησή του από τους «Πολίτες σε Δράση». Το συνδυασμό του Χιονίδη ρε παιδιά! Σας θυμίζω ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε ξανακατέβει με τον Σάββα Χιονίδη, όπως και στην προηγούμενη.


Βέβαια, δεν ανεξαρτητοποιήθηκε μόνο όπως διαβάσατε στην δήλωσή του, αλλά «έκλεισε και το μάτι» στον Κώστα Κουκοδήμο. Μεταγραφή που λέμε στο ποδόσφαιρο….

Όσοι φυσικά γνωρίζουμε τον Κώστα τον Τσιουκάνη προσωπικά, δεν μας εκπλήσσει η κίνησή του αυτή, γιατί το ξέραμε λίγο-πολύ εδώ και καιρό. Το περιμέναμε βρε παιδί μου.. Πως να στο πω; Υπήρχε και μια παλιά φιλία με τον Κουκοδήμο… Αν ανατρέξετε θα τον βρείτε το 2014 να τρέχει προεκλογικά μαζί του σε διάφορα χωριά του Δήμου Κατερίνης. Παλιά ιστορία λέμε!

Απλά φαίνεται, πως τώρα θεώρησε ότι ωρίμασε ο καιρός να βγει στο κιζντάνι και να το φωνάξει δημόσια. Αν έκανε καλά ή άσχημα; Τι να σας πω ρε παιδιά. Εκείνος φαίνεται να γνωρίζει καλύτερα. Άλλωστε όλα αυτά θα φανούν στο μέλλον. Ίδωμεν…

Για να κάνουμε την σούμα τώρα να δούμε τι γίνεται 8 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης του Δήμου. Έχουμε και λέμε. Ένας έφυγε απ’ τον Χιονίδη, και ένας πήγε στον Κουκοδήμο. Άρα 13-1-12 και 11+1(του Χιονίδη) +1(του Λιακόπουλου=14. Επομένως, (μια που μιλάμε με όρους ποδοσφαίρου) σημειώσατε «2». 

Και τώρα έχουμε έναν Λιακόπουλο, που από 5 συμβούλους που ξεκίνησε του έμειναν 4 και έναν Νταντάμη που θεωρητικά έχει 10 σύμβουλους (ακόμη)… Πρακτικά, θα το δούμε πολύ άμεσα και αυτό.

Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα… «Έχει ο καιρός γυρίσματα» που λέει και ο λαός.

Μετά από το σημερινό συμβάν, αρχίζουν να δημιουργούνται αρκετά ερωτήματα, στα οποία προβλέπω ότι θα δοθούν μέσα στο καλοκαίρι αρκετές απαντήσεις. Οι υπόλοιπες εκεί… κατά τον Σεπτέμβρη, Οκτώβρη… Υπομονή λοιπόν.


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! 

Σοφία Μαυρίδου: Συνέπεια λόγων και έργων και μάλιστα σε πρωτοφανή ταχύτητα

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Social unrest or revenge? - Με την Κοινωνική Αναταραχή που πιθανώς θα ακολουθήσει τι θα γίνει;» 

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια