HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έξυπνη κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «ο ανασχηματισμός». Τώρα ξέρει ποιος, που, γιατί και τι θα κάνει στις εκλογές…


Εδώ και μέρες «παίζει» το σενάριο του ανασχηματισμού. Άλλωστε το ακούσαμε και το ακούμε όλοι σχεδόν καθημερινά. Όμως ποια είναι ακριβώς η αλήθεια. Ας δούμε τα πράγματα με την σειρά που έγιναν.

Αμέσως μετά την καραντίνα του covid-19 ξεκίνησε μια παραφιλολογία για εκλογές αν θυμάστε καλά. Τότε ήταν που βγήκε σε συνέντευξή του σε εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι ο πρωθυπουργός και διέψευσε τις φήμες αυτές, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε κάποιες μικρές «διορθωτικές αλλαγές» στο κυβερνητικό σχήμα. Καλά ως εδώ; Το ‘χουμε;

Αμέσως μετά ξεκίνησε η παραφιλολογία. Κάποιοι (που τους βόλευε) πήραν την φράση «μικρές διορθωτικές αλλαγές» και την μετέτρεψαν σε «ανασχηματισμό της κυβέρνησης»! Κι έτσι ξεκίνησαν όλα!!!

Έγινε το… «έλα να δεις»! Άρχισαν λοιπόν τα sites και οι εφημερίδες να δημοσιεύουν άρθρα και πολιτικές αναλύσεις με τίτλους τεράστιους και με νόημα, και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Μετά, άρχισαν τα τηλεφωνήματα, οι κρυφές συναντήσεις, τα δείπνα, και κάποιοι μάλιστα βιάστηκαν να τρέξουν να παραγγείλουν στον ράφτη τους καινούρια κουστούμια… Ναι…ναι… Καλά διαβάστε! Καινούρια κοστούμια!!!

Κατόπιν άρχισαν τα σενάρια με τους «Σαμαρικούς» και τους «Καραμανλικούς», και το ποια πλευρά θα πάρει τους περισσότερους υπουργούς και ποια τους λιγότερους.

Ο Κυριάκος όμως ήταν σαφής. Μίλησε για «μικρές διορθωτικές αλλαγές» στο κυβερνητικό σχήμα.  Έτσι, αύριο – μεθαύριο που θα κάνει αυτές τις αλλαγές, θα το καταλάβουν όλοι εκείνοι που έχτιζαν παλάτια στην άμμο. Και ο πρωθυπουργός πια έχει πλήρη εικόνα (όχι ότι δεν είχε και πριν) της κατάστασης που επικρατεί στο κόμμα του.

Έτσι, όταν το φθινόπωρο έλθει η ώρα ν’ ανακοινώσει τις εκλογές, θα έχει κάνει μέχρι τότε τα απαραίτητα για να διαφυλάξει τη νίκη του με τους δικούς του όρους!

Πανέξυπνη λοιπόν η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την διαρροή του… «ανασχηματισμού». Τώρα πια ξέρει ποιος, που, γιατί και τι θα κάνει στις επερχόμενες  εκλογές…







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια